Beşiktaş Galibiyet Serisini Sürdürüyor

Süper Lig tüm hızıyla devam ediyor. Yükselişler, düşüşler, zaferler; tüm takımlar şampiyonluk mücadelesinde ilerlerken, Beşiktaş, üst üste 6 maçını kazanmayı başardı. Bu hafta ise kendi evinde Yeni Malatya Spor’a karşı oynayacak.

Beşiktaş Galibiyet Serisini Sürdürüyor
16 Aralık 2019 Pazartesi 07:35 tarihinde eklendi, 2.399 kez okundu.

Süper Lig tüm hızıyla devam ediyor. Yükselişler, düşüşler, zaferler; tüm takımlar şampiyonluk mücadelesinde ilerlerken, Beşiktaş, üst üste 6 maçını kazanmayı başardı. Bu hafta ise kendi evinde Yeni Malatya Spor’a karşı oynayacak. Elbette bu galibiyet serisini sürdürmek istiyorlar. Son 6 karşılanmasında kazanmayı başaran Abdullah Avcı; 27 puan ile ligde ikinci sıraya yerleşti. Bu maçtan da galip gelerek siyah - beyazlı ekip seriyi 7 maça çıkarmayı hedefliyor. Taraftar olsanızda olmasınızda kazançlı çıkma ihtimaliniz var eğer futbol bilginiz yeterince iyiyse; yüksek oranlardan canlı bahis oynayarak daha çok kazanma şansına sahip olabilirsiniz. Betgram ile takımına destek ol, takımın kazandıkça sende kazan ya da tüm ligleri takip et paranızı hızlı bir şekilde katla.
 

Beşiktaş Sahasında 18 Maçtır Yenilmiyor

 

15 Aralık Pazar Günü, Yeni Malatya Spor ile 19.00’da başlayacak maç öncesi Abdullah Avcı takımın tam gaz hazır olduğunu belirti. Şaşırtıcı bir gerçekse Beşiktaş evinde adeta etten bir duvar örmüş durumda. Evinde oynadığı 18 lig maçında hiç mağlubiyet almadı. Vodafone Park’ta aldıkları son mağlubiyet ise geçen sezona kadar uzanıyor. Evinde konuk ettiği Sivasspor’a karşı kaybetmişti. O günden bu yana ise 13 galibiyet, 5 beraberlik ile 44 puanı cebine attı. Beşiktaş kendi sahasında, fark yaratıyor. Vodafone Arena’da bu sezon oynanan maçlarda karşı takımın ağlarını 37 kez havalandırırken kendi kalesinde yalnızca 16 gol gördü. Kazanmak artık çok olay bonuslar, fırsatlar, gelişmiş sistemler, basit arayüz sayesinde anında adapte olup yüksek gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Betgram ile daha fazla kazanmanın yollarını keşfe çıkın. Tıpkı, evinde oynayan Beşiktaş gibi yenilmez olun.

 

Teknik Direktörlerin Akıl Savaşı

 

Abdullah Avcı takıma ilk geldiği zaman ligde yaptığı kötü başlangıç nedeniyle; taraftarlar tarafından kötü tezahüratlara maruz kalmıştı. Elbette o asla moralini bozmadı ve şu an geldiği noktayla taraftarların sevgisini kazanmaya başladı. Elbette sevgi gösterisinden önce, taraftarlar Abdullah Avcı istifa diye bağırırken; Sergen Yalçın Beşiktaş’a tezahüratlar yapıyorlardı. Bu yüzden bu maç akıl savaşı olacak. İki teknik adam tüm hünerlerini bu maçta sergileyecek. Kazanan taraf ise bir bakıma gelecekte Beşiktaş da olmayı garantileyecek. Peki, siz gelirinizi hızlı bir şekilde katlayarak geleceğinizi garanti altına almak istemez misiniz? Betgram ile bu mümkün.

 

Beşiktaş da Üç Oyuncu Ceza Sınırında

 

Gelecek hafta zorlu derbi öncesi, Beşiktaş bu maçta kartlara dikkat etmeli. Fenerbahçe ile yapacağı müsabakadan alınacak zafer tüm seyri değiştirecek; Çok önemli isimler ise tehlike de Burak Yılmaz, Necip Uysal, Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bu yüzden dikkatli olmak zorundalar. Siz de dikkatli olmak zorundasınız paranızı katlamak için iyi analiz yapmalı, her şeyden haberdar olmalı ve doğru anda bahsinizi yatırmalısınız. Kazandıran adres Betgram ile daha çok gelir elde edin.