Beşiktaş teklifini yaptı! Abdullah Avcı...

Beşiktaş'ta yönetim teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı isminde birleşirken, tecrübeli teknik adamla yapılan ilk temastan olumlu sonuç çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş teklifini yaptı! Abdullah Avcı...
25 Mayıs 2019 Cumartesi 20:02 tarihinde eklendi, 1.805 kez okundu.
Şenol Güneş'in vedasının ardından vakit kaybetmek istemeyen siyah beyazlı yönetim, Abdullah Avcı'ya teknik direktörlük görevi için teklif yaptı.Spor Arena'dan  İsmail Er'in haberine göre 
 
Başakşehir'le son maçına çıkan tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı kulübe olumlu yanıt verdi. Beşiktaş idarecilerinin Avcı ile bir kez daha bir araya geleceği ve zaman kaybetmeden anlaşmanın resmiyete döküleceği ifade edildi.
 
 
Avcı dün akşam Alanya maçı sonrası Beşiktaş'ın başına mı geçeceksiniz?" sorusuna, "Adımın yurt içi, yurt dışında önemli kulüplerle anılıyor olması beni ve ekibimi mutlu ediyor. Bu bizim ne kadar doğru işler yaptığımızı, çok net ortaya koyuyor. Kulübüm ve özellikle hafta içi itibarıyla eğer böyle bir şey duyacaksanız benim ağzımdan duyacaksınız zaten. Süreci profesyonellik anlayışıma göre bugünden sonra bir açıklama yapacaksam bunu benim ağzımdan yakın zamanda duyarsınız." cevabını vermişti.