"Bizim suçumuz ne?"

Bursa’nın hocası Ertuğrul Sağlam 3-0 hükmen mağlubiyet iddiaları için “Bir grup insanın çıkardığı olayların cezası takıma kesilmemeli. Bunu kabul edemem” dedi.

Bizim suçumuz ne?
09 Mayıs 2011 Pazartesi 10:37 tarihinde eklendi, 1.821 kez okundu.

 

Yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Sağlam “Maalesef bu tür olaylar ülkemizin genel sorunu. Futbolun spor olduğunu anlatmak lazım. Bu şehre geldik ve bu şehirde geçtiğimiz sezon tarih yazdık. Bu tarihi yazarken de hep beraber izledik. Taraftarıyla, halkıyla şampiyon olurken Fair-Play şampiyonu da olduk. Çok baskı altında, stres altında maçlar oynarken ben taraftarlarımızdan bir tane dahi küfür işitmedim. Stadın içerisinde gerçek anlamda futbol izlemeye gelen insanlar oturup maçı
bekliyorlardı” dedi.
 
‘RAKİBE MÜDAHALE YOK’
Bursaspor’un olayda suçunun olmadığını belirten Sağlam “Vali Bey’in de söylediği gibi ne Beşiktaş kafilesine, ne hakeme ne taraftara en ufak müdahale yok. Üzüldük ama, orada bir grup insanın çıkardığı olayların cezasını, futbol adına değer üretmeye çalışan, Bursaspor takımına kesilmesini ben kabul edemem. Mutlaka bir üzüntü ve sıkıntı var ama bunun cezasını Bursaspor takımını ve iyi niyetle mücadele eden insanlar çekmemeli” diye konuştu.

Habertürk