Borsa Yatırım Fonları

TRADE, sadelik ve işlevselliği, teknoloji ile bir araya getiren web ve mobil tabanlı bir işlem platformu ailesidir.

Borsa Yatırım Fonları
23 Şubat 2015 Pazartesi 21:57 tarihinde eklendi, 1.205 kez okundu.

Başlık : Borsa Yatırım Fonları BurganTRADE,  sadelik ve işlevselliği, teknoloji ile bir araya getiren web ve mobil tabanlı bir işlem platformu ailesidir. Aktif bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği tüm donanımları düşünerek hareket eden ve “best practice” prensibi ile bir araya getiren BurganTRADE akıllı platformalar grubu,  kullanıcıların ihtiyacı olan işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlar. BurganTRADE bünyesindeki yatırım platformları ile de kullanıcıların seçtikleri yatırım seçenekleri bazında özel hizmetler sunar. Bunlardan biri de Borsa Yatırım Fonları.

Borsa Yatırım Fonları Nedir?

BIST’de işlem gören ve bir endekse dayalı olarak ortaya çıkarılan Borsa Yatırım Fonları ile portföy çeşitlendirebilir ve yatırım riski iyi bir şekilde yönetilebilir. Bu işlemleri yaparken BurganTrade müşteri temsilcileri ile görüşmeler yaparak yatırım tercihlerine uygun alternatifler keşfedebilir. Ayrıca Borsa Yatırım Fonu işlemlerini BurganTRADE Web, BurganTRADE Mobil ve Burgan Kokpit aracılığı ile de gerçekleştirmek mümkün. Borsa Yatırım Fonları’nın diğer yatırım ürünlerine göre, orta ve uzun vadeli yatırım stratejilerinde, riski dağıtma ve yatırım yapılan piyasa getirisinden faydalanma gibi avantajları bulunmaktadır.



Borsa Yatırım Fonları ile Nasıl İşlem Yapılır?

İşlemler müşteri temsilcileri ile gerçekleştirebildiği gibi web ve mobil tabanlı akıllı platformlar ile de dijital yollar aracılığıyla gerçekleştirilebilir. BurganTRADE’de, Borsa Yatırım Fonları işlemleri için üç farklı dijital platform vardır. Bu platformlar, Borsa Yatırım Fonları işlemlerinde şu şekilde kullanılabilir:

BurganTRADE Web: Bu platform ile günlük borsa raporlarını takip etmek, Canlı Borsa Ekranı’ndan anlık piyasa verilerini kesintisiz olarak izlemek mümkün. Tercih edilen hisse senetleri ile takip listesi oluşturulabilir. Emirler, portföy ve hesap bilgilerinin anlık ya da geçmişe dönük takibi yapılabilir. Zincir, şartlı ve süreli emirler hazırlanabilir.

BurganTRADE Mobil: Bu platform ile piyasalara hızlı ve kesintisiz şekilde ulaşmak mümkün. BurganTRADE Mobil, iOS ve Android işletim sistemlerine uygundur. Burgan Yatırım hesabına bu işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile ulaşılabilir. Alım – satım önerileri isteğe bağlı olarak SMS servisi ile takip edilebilir. SMS ile gelen bilgiler sayesinde, tercih edilen öneriler için anında pozisyon açılabilir. Alım – satım işlemleri gerçekleştirilir. Günlük emirler ve güncel portföy’ün anlık kontrolünü sağlar.

Burgan Kokpit: Bu platform, BurganTRADE teknolojisinin sadelik ve kolaylık özelliklerini bir araya getirir. Farklı ekran tasarımı ve emir iletim fonksiyonlarını gelişmiş haliyle sunduğu için işlemlerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Bu yüzden de daha çok profesyonel yatırımcılar tarafından tercih edilen dijital bir yatırım platformudur. Burgan Kokpit ile Borsa Yatırım Fonları için tek tuşla emir hazırlanabilir, iletilebilir ya da silinebilir. Ekran özellikleri kişiselleştirilebilir. Gelişmiş uygulama sistemi ile menü ekranı pratik kullanıma uygun hale getirilebilir. Günlük emirler ve güncel hesap portföyünün takibi yapılır. Aynı zamanda hesap özetinin geçmişe dönük kontrolü yapılabilir.

Burgan Yatırım ile Borsa Yatırım Fonları işlemleri hızlı ve kesintisiz şekilde gerçekleşir. Güncel teknolojiler sayesinde oluşturduğu akıllı platformlar, hem bireysel hem de profesyonel yatırımcıların aktif işlemlerinin gerçekleşmesini sağlar. Yatırım işlemleri için web ve mobil tabanlı platformlardan aynı anda yararlanılabilir.