BTSO'da 18 yıl sonra bir ilk

Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) başkanlığına seçilen İbrahim Burkay, görevi Celal Sönmez'den devraldı. Burkay, BTSO'yu ortak akılla yöneteceklerini söyledi.

21 Mayıs 2013 Salı 18:16 tarihinde eklendi.


18 yıl BTSO Başkanlığı'nı yürüten Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, hizmet bayrağını, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde başkanlığa seçilen İbrahim Burkay'a devretti. İbrahim Burkay, Celal Sönmez ve ekibine teşekkür ederek plaket verdi.

Bursa iş dünyasının desteğini alarak ortak akılla yeni bir vizyon yaratacaklarını ifade eden İbrahim Burkay, şunları dile getirdi: "Bursa'nın geleceğine şekil verecek projeleri hayata geçirmek için aldığımız bayrağı daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz.

Bursa iş hayatına önümüzdeki 50 yılına şekil verecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz. BOSSEN ile Gökmen'i, BUTGEM ile Ticaret ve Sanayi Üniversitesi'ni hayata geçireceğiz. Yapılan bütün işler aslında geçmişin birer devamı olacak. Bu süreçte yıllardır BTSO bayrağını en iyi şekilde tutan Sönmez ve yönetim kurulundan da destek alacağız."

Bursa için çalıştıklarını dile getiren Celal Sönmez de, "Bundan sonra bize düşen görev değerli başkanlarımıza ve yöneticilerimize yardımcı olmaktır." dedi.

Celal Sönmez'den önce babası Ali Osman Sönmez'de yaklaşık 20 yıl BTSO başkanlığı görevi yapmıştı.


CİHAN