Doğalgaz Faturaları Bonus ile Taksitleniyor

Bonus kredi kartınız ile yaptığınız giyim, mobilya, beyaz eşya, seyahat bileti gibi birçok alandaki harcamalarınızı taksitlendirebiliyor, alışverişinize uygun kampanyalardan yararlanabiliyorsunuz.

Doğalgaz Faturaları Bonus ile Taksitleniyor
05 Aralık 2016 Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi.
Bonus kredi kartınız ile yaptığınız giyim, mobilya, beyaz eşya, seyahat bileti gibi birçok alandaki harcamalarınızı taksitlendirebiliyor, alışverişinize uygun kampanyalardan yararlanabiliyorsunuz. Her fırsatta hayatınızı kolaylaştıran Bonus kredi kartları sayesinde kış mevsiminin gelmesiyle harcama listenizde yerini alan doğalgaz fatura taksitlendirme işlemi yapabilirsiniz.
 
Faturanın yüksek gelmesi korkusuyla çeşitli tasarruf yollarına gittiğiniz doğalgaz harcamalarınızı kısmamanız için Bonus sizi düşündü. Doğalgaz faturalarınıza 3 taksit yapan Bonus kredi kartınız bu kış içinizi ısıtacak.
 
15 Ekim 2016 – 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında geçerli doğalgaz faturalarına taksitlendirme kampanyasına katılmak için “GAZ” yazıp 3340’a SMS gönderebilir ya da BonusFlaş mobil uygulama üzerinden kampanyanın “HEMEN KATIL” seçeneğini kullanabilirsiniz.
 
Kampanya katılım şartları

 - Kampanyadan yararlanmak için ödeme yapmadan önce katılım yapmanız gerekiyor.
 

-  Kampanya katılımda atılan SMS'lerin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekiyor.
 

-  Ödemeler, İGDAŞ veznelerinden ve web sitesinden gerçekleştirilebilecek.
 

-  Kampanyanın geçerli olduğu Bonus kredi kartları: Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus American Express, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card'lar, Bonus Business, Miles&Smiles Business, American Express Business ve Bonus Easy.
 

-  Bonus American Express Card ve American Express Business Card sadece İgdaş veznelerinde taksitlendirme yapabilir.
 

-  Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç'in için ilk harcamadan önce “EVET GAZ” yazıp bir boşluk bırakıp Bonus kredi kartının son 6 hanesi ile 3340'a SMS göndererek veya BonusFlaş'tan “HEMEN KATIL”ı tıklaması yeterli oluyor.
 

-  Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, ABank Bonus, Fibabanka Bonus dahildir. 
 

-  Kampanyaya katılmak için Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, ABank Bonus sahipleri 4055'e “GAZ” yazarak SMS göndermelidir.
 

-  Fibabanka Bonus için SMS ile katılım gerekmemektedir.
 

-  Doğalgaz faturalarınızdaki taksitlendirme isteğiniz kısa mesaj gönderildikten bir gün sonra gerçekleşecek.
 

Bonuz kredi kartınız ile aynı zamanda elektrik, su, telefon, cep telefonu, internet, ADSL, Kablo TV, Dijital TV faturalarınızı otomatik ödeme talimatıyla ödeyebilir, fatura takibi yapmak zorunda kalmadan faturalarınızı zamanında ödeyebilirsiniz.
 
Siz de Bonus’un hayatı kolaylaştıran kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız hemen internetten kredi kartı başvurusu yapın, faturalarınızı ödemekte zorluk yaşamayın.