Dünyanın Klima Uzmanı Daikin

Daikin uzun yıllar boyu yer aldığı iklimlendirme alanında uzman kuruluşların başında gelir. Dünya çapında verdiği hizmetler ile endüstriyel ve konut uygulamalarında kaliteli klima ve ürün sistemlerini en güvenilir şekilde sunan şirkettir. Sektörün en güçlü firması ile ileri teknoloji ürünlere sahip olabilirsiniz.

Dünyanın Klima Uzmanı Daikin
19 Haziran 2012 Salı 15:47 tarihinde eklendi, 1.745 kez okundu.

 

Daikin klimalar, ömürleri boyunca maksimum enerji verimi sağladıkları gibi minimum enerji tüketimi ile çalışacak şekilde geliştirilmiş teknolojiye sahiptir. Günümüzün en önemli sorunu enerji maliyetine de bu sayede katkı sağlamaktadırlar.
 
İç mekânlarda yüksek konfor sağladığı gibi zor iklim koşullarında çalışma ve yaşam koşullarını iyileştirme başlıca özelikleridir. Önem verilen bir diğer nokta ise küresel anlamda her kuruşun dikkat etmesi gereken enerji tüketiminin azaltılmasıdır. Sadece fan, gece ayarı modu, econo modu, hareket sensörleri ile minimum enerji harcama konusunda gelişmiş teknolojilere sahiptir.
 
Geniş Ürün Yelpazesi
 
Müşterilerimizin ihtiyaç ve beğenilerine hitap eden birçok Daikin klima modelini stogunda bulunduran firmamız, Daikin marka duvar, kaset, salon, inverter, kanallı, tavan, döşeme ve esnek tip klimalar, VRV sistemleri, hava temizleyici, havalandırma sistemleri, Fancoil, Altherma gibi akla gelebilecek her ürünün satışını gerçekleştirerek, tüketicisiyle buluşturur.