Efe Spot İkinci El Eşya Merkezi

Müşteri ihtiyaç ve gereksinimleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyen Efe Spot 2 el eşya Alım ve Satış Merkezi, gündelik kullanımdan büro mobilyaları ve ofis cihazlarına dek tüm çözümleri bir arada sunan öncü 2 el eşya mağazalarından biridir.

Efe Spot İkinci El Eşya Merkezi
22 Haziran 2012 Cuma 16:13 tarihinde eklendi, 4.685 kez okundu.

 

Müşteri ihtiyaç ve gereksinimleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyen Efe Spot  2 el eşya Alım ve Satış Merkezi, gündelik kullanımdan büro mobilyaları ve ofis cihazlarına dek tüm çözümleri bir arada sunan öncü 2 el eşya mağazalarından biridir.
 
Merkezi Küçükçekmece' de olan kuruluş, pilot bölgesi başta olmak üzere İstanbul'un her iki yakasında da faaliyet göstermekte olup, elden çıkarmak istediğiniz mobilyalara kendi değerini biçen ender firmalardan olma özelliği ile spot eşya sektörünün lideri arasında yerini almıştır.
 
Sahip olduğu kurumsal ilkeler gereğince müşteri ve çözüm odaklı hareket etmeyi ilke edinmiş olan Efe Spot, alım ve satış hususunda tüm beklentilerinize cevap verecek nitelikteki seçenekleri sizlere sunmaktadır. Bünyesine katmış olduğu tüm mobilya ve ofis gereçlerini revize ve bakım işlemi sonrasında yenileyerek tüketicinin beğenisine sunan kuruluş, uygun fiyatları, cazip ödeme koşulları ve kampanya seçenekleri ile müşterilerinin yüzünü güldürmektedir.
 
Her türlü spot eşya ihtiyacınız için 0537 687 07 10 numaralı telefondan şirket yetkilisine ulaşabilir. Alım ve mobilya satışı hususunda  aklınıza takılan her konuda danışabilirsiniz.