Fenerbahçe’ye Genç Kaleci

Geçtiğimiz sezonda Ankaragücü Spor Kulübü’nde kale bekçiliği yapan Altay Bayındır Fenerbahçe ile anlaşıyor. 21 yaşındaki Altay Bayındır sezon boyunca sergilediği performans ile Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Fenerbahçeye Genç Kaleci
10 Temmuz 2019 Çarşamba 13:34 tarihinde eklendi, 1.561 kez okundu.

Geçtiğimiz sezonda Ankaragücü Spor Kulübü’nde kale bekçiliği yapan Altay Bayındır Fenerbahçe ile anlaşıyor. 21 yaşındaki Altay Bayındır sezon boyunca sergilediği performans ile Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.
 

Sözcü Gazetesinde yer alan Sercan Hamzaoğlu’nun yaptığı habere göre Fenerbahçe, Ankaragücü ile Altay Bayındır için el sıkışıyor. Genç kalecinin geçtiğimiz sezonda ki başarıların bedava canlı maç izlede yayınlanıyor.
 

Sağlık Kontrolü Sonrası Resmen Transfer Olacak
 

Futbol liginin yaz ayında tatile girmesinin ardından oyuncu transferleri hız kesmeden devam ediyor. Gelen en yeni transfer bilgisi Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında oluyor. Sağlık kontrolü yapılmasının ardından iki takım arasında anlaşmanın yapılacağı biliniyor. Kontrolün yapıldıktan sonra ve UEFA’nın şartları yerine geldiğinde genç kaleci resmen Fenerbahçeli oluyor. Sezonun nefes kesecek karşılaşmaları justin tv izle ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.
 

Altay Bayındır İstanbul Yolcusu
 

Sezonda gösterdiği iyi kurtarışlar ile Fenerbahçe’nin ilgisini çeken Altay Bayındır İstanbul yolcusu oluyor. Genç kaleci yeni takımına umut olma yolunda ilerleyeceğini söylüyor. Bein sports izle ile Bayındır’ın tüm performansları izleniyor. Fenerbahçe’nin 2019-2020 sezonunda takımında yer vereceği Bayındır, yakın tarihte kamplara katılmayı planlıyor.
 

Sağlık kontrolü ardından İstanbul’a doğru yola çıkan genç kaleci Altay Bayındır, İnstagram hesabından uçak içerisinde fotoğraf paylaşarak transferin gerçekleştiğini doğruluyor. Ayrıca imzalar atılmak üzere yapılacak toplantıda yeniden fotoğraf paylaşılması bekleniyor. Resmiyette yapılacak olan transferin görüntüleri www.tipobet1.tv den yayınlanıyor.
 

Genç Kaleci Altay Bayındır Kimdir?
 

Bursa’nın amatör olan Yolspor kulübünde ilk top yaşantısına başlayan Altay Bayındır, 14 Nisan 1988 doğumludur. Stoper olarak takımda yer alan Bayındır, futbol yaşantısına abisi ile başlıyor. Birkaç yıl sonra Bursaspor’un seçmelerine kaleci olarak katılan futbolcu, yetkililer tarafından çok beğenilerek takıma alınıyor. 6 yıl sonra eski takımı Yolspor’a geri dönüyor. 2015 yılında yeni sezonda Ankaragücü’nde alt yapıda oynuyor. A takımına geçtikten sonra ise kaptanlık görevini üstleniyor. 2020 yılına kadar Ankaragücü takımında sözleşmesi olan kalecini boyu 1.98 metredir. Yeni sezonda ise Fenerbahçe Spor Kulübü’nde forma giyecek olan Bayındır, maçları heyecanla bekliyor.