Gümrük memuru, işadamanı yaraladı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'ndeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda çıkan tartışmada gümrük muhafaza memuru, yurt dışından mal getiren işadamını tabanca ile yaraladı.

Gümrük memuru, işadamanı yaraladı
05 Eylül 2013 Perşembe 22:15 tarihinde eklendi.
 
Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Türkiye'yi İran'a bağlayan Gürbulak Sınır Kapısı'nda meydana geldi. Sınır kapısında gümrük memuru olarak görev yapan 30 yaşındaki Kadir Aziz, iran'dan TIR ile yurda mal getiren işadamı 24 yaşındaki Cemal Emengen bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Kadir Aziz, tabancasıyla Emengen'e üç el ateş etti. Açılan ateş sonucu omuzundan ve boynundan yaralanan Emengen, jandarmanın yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada Cemal Emengen'in yumrukları ile yaralanan Kadir Aziz ise ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, haberi alarak hastaneye gelen Cemal Emengen'in yakınları, sınır kapısında muhafaza memurlarının keyfi davranışlarından dolayı benzer olayların daha önce de yaşandığını iddia ettiler.

DHA