Günlerce kapıda nöbet tuttu!

Ebru Gündeş, rüşvet operasyonunda geçtiğimiz salı günü gözaltına alınan ve bugün tutuklanan eşi Reza Zarrab’ı görebilmek için günlerce hastane kapısında nöbet tuttu.

Günlerce kapıda nöbet tuttu!
21 Aralık 2013 Cumartesi 13:40 tarihinde eklendi.
Sabah'ın haberine göre, Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltındayken 12 saatte bir sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Reza Zarrab'ı 1 dakikalığına da olsa görebilmek için hastaneden ayrılmayan Ebru Gündeş, eşinin dün savcı karşısına çıkarılacağını duyunca Çağlayan Adliyesi'ne koşmuştu. Ünlü sanatçının yakınlarına suçlamaların hiçbirine inanmıyorum dediği konuşuluyor.
 
Operasyonda fenalaştı
 
Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab'ın gözaltı süresinde fenalaştığı iddia edildi. Reza Zerrab'ın şeker hastalığı nedeniyle özel bir beslenme programı bulunduğu söyleniyor.

Emniyette yakınlarını bekleyen görgü tanıklarının iddilarına göre olay operasyonun başladığı günün akşamında yaşandı. Polislerin izin vermemesi nedeniyle ilaçlarını alamayan ve diyetine uygun beslenemeyen Reza Zarrab fenalaştı.

Durumunun ciddiye gitmesi üzerine işadamının özel doktoru hastaneye geldi. Birden fazla sağlık sorunu olduğu konuşulan Reza Zarrab o gece Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.