İstanbul'dan Türkiye'de ve Dünyada Nerelere Uçabilirsiniz? Tam Liste

Son yıllarda havacılık sektöründe hatrı sayılır yatırım yapan Türkiye, İstanbul'u da bir aktarma merkezi yapmış durumda ve üzerine eklemeye devam ediyor. İstanbul Havalimanının inşaatının bitip hizmete açılmasıyla daha çok ülkeden, daha çok ziyaretçi İstanbul'u ziyaret ya da sadece transit amaçlı olarak İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Peki tam olarak dünyada nerelere ve nerelerden İstanbul'a yolcu uçuşları düzenleniyor? Bu sorunun cevabını havayolu fiyat karşılaştırma ve uçak bileti satış

İstanbuldan Türkiyede ve Dünyada Nerelere Uçabilirsiniz? Tam Liste
08 Şubat 2022 Salı 13:44 tarihinde eklendi, 2.300 kez okundu.

Son yıllarda havacılık sektöründe hatrı sayılır yatırım yapan Türkiye, İstanbul'u da bir aktarma merkezi yapmış durumda ve üzerine eklemeye devam ediyor. 

 

İstanbul Havalimanının inşaatının bitip hizmete açılmasıyla daha çok ülkeden, daha çok ziyaretçi İstanbul'u ziyaret ya da sadece transit amaçlı olarak İstanbul Havalimanı'nı kullandı. 

 

Peki tam olarak dünyada nerelere ve nerelerden İstanbul'a yolcu uçuşları düzenleniyor?

 

Bu sorunun cevabını havayolu fiyat karşılaştırma ve uçak bileti satış uygulaması ucuzucuyorum.com İstanbul’da Yeni Havalimanı ve  Sabiha Gökçen'den uçak seferi düzenlenen şehir ile ülkelerin bulunduğu bir liste yayınlayarak Verdi.

 

Yayınlanan bu listeye göre Sabiha Gökçen Havalimanından Türkiye içinde 37 şehire , yurt dışında ise 40 ülkede 125 şehire tarifeli ve aktarmasız uçuşlar ile ulaşmak mümkünken , Yeni Havalimanı’ndan ise 118 ülkede 295 şehire aktarmasız olarak ulaşım sağlanabiliyor.

 

 

İstanbul, New York , Londra ve Dubai'yi Geçti

 

Uçak bileti satış sistemleri arasında büyük marka olma yolunda hızla ilerleyen bilet satış uygulaması ucuzucuyorum.com ‘un yayınladığı İstanbul'dan dünyada uçuş bulunan bu listeye göre İstanbul yakın bölgedeki rakipleri , Dubai ve Katar’ın da içinde olduğu birçok diğer şehri ve havayolunu geride bıraktı. 

 

Dubai’den dünya genelinde 104 ülke ve 244 şehire , New York JFK’den 79 ülkede 186 şehire ve Londra Heathrow’dan 89 ülkede 234 şehire aktarmasız şekilde ulaşmak mümkünken İstanbul 295 rota ile en yakın rakibinden 51 şehir fazlasına daha ulaşım imkanı tanıyor.

 

İstanbul Yurtiçinde En Çok İzmir, Antalya ve Ankara’ya Uçuyor

 

İstanbul'dan yurtiçi rotalar arasında en sık kullanılanlar İzmir, Antalya ve Ankara olurken Yeni Havalimanı’ndan kalkışlı yurtdışı uçuşlarda en çok uçulan 3 şehir; Tahran , Dubai ve Beyrut oldu. 

 

En Uzak Uçuş Noktaları
 

Yazının devamında İstanbul’luların dünyada aktarmasız olarak uçabileceği en uzak şehirlerin batıda Mexico City , doğuda Manila ve güneyde Cape Town olduğuna yer verildi.
 

Nereye Gideyim Diye Düşünenlere Kolaylık
 

Uçak bileti alacak olup nerelere gidebileceği konusunda bilgisi olmayan ya da kararsız kalan İstanbul’lular için oldukça faydalı bilgiler içeren bu yazıya istanbul-kalkisli-ucuslar bağlantısından ulaşarak sefer düzenleyen havayou bilgileri dahil tüm verilere ulaşabilirsiniz.
 

İstanbul’a uçak biletlerinin fiyatlarını ucuzucuyorum uygulaması üzerinden sorgulamak içinse https://ucuzucuyorum.com/istanbul-ucak-bileti bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

 

 

türkiye'de i̇stanbul'daki havalimani havaalanındaki tarife panosunda insan kalabalığı - istanbul airport flights stok fotoğraflar ve resimler

 

airport departure for istanbul information board sign - istanbul airport flights stok fotoğraflar ve resimler

 

turkish airbus about to touch down - istanbul airport flights stok fotoğraflar ve resimler