Kağıthane'de bankaya ses bombası

Çağlayan Vatan Caddesindeki banka şubesine atılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Kağıthanede bankaya ses bombası
27 Nisan 2011 Çarşamba 08:24 tarihinde eklendi.

 

Kağıthane'de bir banka şubesine ses bombası atıldı. 
    
Alınan bilgiye göre, Çağlayan Vatan Caddesindeki banka şubesine atılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olayın ardından iki şüpheliden Şahin A. (25), Şişli Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ekiplerince yakalanırken diğeri kaçtı. 
    
Gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezine götürülen Şahin A'nın suçunu itiraf ettiği ve tanınmamak için çift kıyafet giydiği belirtildi. 
    
Polis, diğer şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlattı. 
    
Öte yandan, Bağcılar Fatih Mahallesi Fatih Caddesindeki BBP Mahalle Temsilciliğine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteyli atıldı. 
    
Bu kişilerin olay yerinde bıraktıkları pankartın yanındaki şüpheli paketi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bomba uzmanı ekiplerin fünyeyle patlattığı paketin boş olduğu anlaşıldı. 
    
Olay yerine gelen BBP İstanbul İl Sekreteri Tolga Aral, provokatif amaçlı eylemlere çekilmek istendiklerini ancak bu oyunlara gelmeyeceklerini söyledi. 
    
Aral, "Bizler bu tür olaylara hazırlıklıyız ama bu kişilerin seviyesine inmeyeceğiz. Genel Başkanımız Yalçın Topçu da bu tür olayların yaşanacağını İçişleri Bakanlığına bildirerek, önlem alınmasını istemiştir. Tüm Alperenleri, bu olaylar karşısında sağduyuya davet ediyoruz" dedi. 
    
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.