Kartal genç avında! Geleceğin Mesut Özil'i...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve genç oyuncu avına çıkan Beşiktaş, gözünü Almanya’ya çevirdi. Kara Kartal, Mainz’da forma giyen ve ‘Geleceğin Mesut Özil’i’ olarak tanınan Erkan Eyibil’i listesinin en üst sırasına yazdı

Kartal genç avında! Geleceğin Mesut Özili...
21 Nisan 2019 Pazar 10:06 tarihinde eklendi, 1.469 kez okundu.
Kadro yapılanmasında gençleşmeye gitmeye hazırlanan ve bu doğrultuda Dorukhan Toköz, Güven Yalçın ve Muhayer Oktay gibi isimleri renklerine bağlayan Kara Kartal, sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Özellikle Dorukhan ve Güven’den oldukça iyi verim alan Siyah-Beyazlılar, yurt içi ve yurt dışında arayışlarını sürdürüyor. Özellikle gurbetçi gençlerden oluşan geniş bir oyuncu listesine sahip olan Beşiktaş’ın hedefindeki ilk isme ulaşıldı.
 
Ahmet Sun da listede
 
Kara Kartal, Alman ekibi Mainz’in altyapısında forma giyen Türk oyuncu Erkan Eyibil’i gündemine aldı. Mainz’ın U19 takımında çıktığı 18 maçta 12 gol ve 5 asiste imza atan genç 10 numaranın performansı beğenildi.
 
 
Siyah-Beyazlı yöneticiler, Almanya’da ‘Geleceğin Mesut Özil’i’ olarak tanınan 17 yaşındaki futbolcu için sezon sonunda harekete geçecek. Yurt içinde de oyuncu izleyen Beşiktaş’ın, 2. Lig ekibi BAK Spor’da görev yapan kanat oyuncusu Ahmet Sun’u da listesinin üst sıralarına yazdığı öğrenildi.
 
Kaynak: Fanatik