Kayınpedere yüzüklü cevap!

‘Yüzüklerin Efendisi’ni parmağına takan Meltem Cumbul’dan eşi Alican Özbaş’ın babası Erol Özbaş’a ince gönderme!

Kayınpedere yüzüklü cevap!
27 Ağustos 2012 Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi, 1.037 kez okundu.

 

Meltem Cumbul, kayınpederinin, “Bizim oğlan enayilik yaptı” sözlerini hatırlatan gazetecilere alyansını göstererek imalı bir cevap verdi.
 
EŞİNİ İZMİR'DE KENDİSİ İSTANBUL'DA 
Cem Yılmaz'ın kayınpederinden sonra sanat camiasında ikinci kayınpeder bombası düştü! Geçen hafta kendisinden 13 yaş küçük, 29 yaşındaki Alican Özbaş'la Kuşadası'nda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturarak herkesi şaşırtan Meltem Cumbul, önceki gün tek başına İstanbul'a döndü. Eşi işleri nedeniyle İzmir'de kalan Cumbul, akşam da arkadaşılarıyla Karaköy Lokantası'nda yemeğe çıktı. 
 
BİR GÜN İÇİNDE EVLENMİŞ KERATA
Yemek çıkışı kayınpederi Erol Özbaş'ın, "Oğlum evlenmiş, haberim yok. Bir gün içinde yapmış kerata. Bizim oğlan resmi nikah yapmış, enayilik yaptı. Meltem Hanım gelin olarak değil de kişilik olarak dört dörtlük" sözleri hatırlatıldığında Meltem Cumbul sessiz kaldı. Taksiye binen Cumbul, gazetecilerin "İstenmeyen gelin" olup olmadığı sorularına sadece alyansını gösterip gülümseyerek imalı bir cevap verdi.
 
Erol Özbaş, oğlu Alican Özbaş'ın Meltem Cumbul'la evlilik sözleşmesi yapıp yapmamasıyla ilgili olarak, "Evlilik sözleşmesi yapmadıysa bu oğlumun kendi problemi. Kendi mal varlığını kendisi paylaşır" dedi.

Habertürk