MÜSİAD’dan sanayi odasına ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MÜSİADdan sanayi odasına ziyaret
26 Temmuz 2013 Cuma 12:11 tarihinde eklendi.

MÜSİAD yönetimini KAYSO’da görmekten ve fikir alış verişinde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Mustafa Boydak, MÜSİAD’ın Türkiye’de ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu bildiklerini, Kayseri şubesinin de 1990’lı yıllarda kurulduğunu ve o günden bu güne Kayserili iş adamlarına hizmet verdiğini söyledi. Başkan Boydak, bugüne kadar MÜSİAD’ı yanlarında gördüklerini, bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ise “Sayın başkanımız sonra odamızın yüzünü ve çehresini ciddi manada değiştirdi. Hem Kayseri içinde hem de Türkiye genelinde ciddi bir vizyon oluşturdu. Gelecek dönemde de daha kaliteli ve daha iyi hizmetler yapacaklarına eminim. Biz de MÜSİAD olarak her zaman odalarımızın yanında olduğumuzu ve yapılması gereken hizmetleri beraberce yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.


CİHAN