Necip Fazıl panelle anıldı

Ankara'nın Polatlı Belediyesi vefatının 30’uncu yıl dönümünde Şairler Sultanı Necip Fazıl Kısakürek’i düzenlediği panelle andı

Necip Fazıl panelle anıldı
27 Mayıs 2013 Pazartesi 14:03 tarihinde eklendi.

Ankara'nın Polatlı Belediyesi vefatının 30’uncu yıl dönümünde Şairler Sultanı Necip Fazıl Kısakürek’i düzenlediği panelle andı.

13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde, Mustafa Özçelik 'Bir Şair ve Mücadele İnsanı Olarak Necip Fazıl'ın Portresi', Muzaffer Doğan, 'Necip Fazıl'ın İrfani Yöne ve Abdülhakim Arvasi ile Buluşması' ve A.Vahap Akbaş ise 'Mizah, Hiciv ve Öfke Şairi Necip Fazıl' konularında sunum gerçekleştirdi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Panel sonunda Necip Fazıl Kısakürek'in Sakarya adlı şiirini okuma yarışmasında 1'inci olan Anadolu Lisesi'nden Hilal Nur Kabasakal, 2'inci olan Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Esra Özdoğan ve 3'üncülüğe layık görülen İmam Hatip Lisesi'nden Melik Asyalı'ya ödülleri panelistler tarafından verildi.


CİHAN