Para dolu çantayı çaldılar

Denizli'de bir tekstil fabrikasının finansman bölümünde çalışan 55 yaşındaki Mehmet Kardeş'in bankadan çektiği yaklaşık 50 bin dolar ile 1500 TL para bulunan çantası, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındı.

Para dolu çantayı çaldılar
10 Ocak 2013 Perşembe 19:23 tarihinde eklendi.

 

Olay, İstasyon Caddesi'ndeki bir banka şubesi önünde bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Bir tekstil firmasının finansman bölümünde çalışan Mehmet Kardeş, bankadan çektiği 50 bin dolar ile 1500 TL parayı yanında getirdiği çantaya koydu. Daha sonra bankadan çıkan ve otomobiline doğru giden Mehmet Kardeş, para dolu çantayı da yandaki koltuğa koydu. Ceketini çıkartıp, otomobile binmek isteyen Mehmet Kardeş'in yanına gelen uzun boylu, siyah ceketli, zayıf yapılı, siyah kısa saçlı, 25 yaşlarındaki bir kişi, adres sorup, Kardeş'i oyaladı. Bu sırada bir başka şüpheli koltuk üzerindeki para dolu çantayı alıp, uzaklaştı.
 
Otomobile binerken, çantayı göremeyen Mehmet Kardeş, paranın çalındığını anlayınca polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi polis tarafından aranmaya başlandı.

DHA