Roger Waters İstanbul'u unutamamış

4 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul'da da müthiş bir konser veren Roger Waters, eylül ayında biten 'The Wall' turnesinin ardından tam 21 yıl sonra çıkaracağı albümüne hazırlanıyor.

Roger Waters İstanbulu unutamamış
14 Kasım 2013 Perşembe 10:53 tarihinde eklendi, 1.794 kez okundu.
Son olarak 1992 yılında 'Amused to Death' albümüyle sevenleriyle buluşan Waters, Rolling Stone dergisine verdiği röportajda 'çok fazla detay vermek istemiyorum fakat demoyu dün gece bitirdim. Yaklaşık 55 dakikalık bir albüm hem müziksel hem de teatral açıdan etkileyici olacak. Yaşlı bir adam ve genç bir çocuğun neden çocukları öldürdüklerini anlamaya çalışmasıyla ilgili...' ifadelerini kullandı.

'The Wall' turnesinden sonra başka bir organizasyon yapıp yapmayacağını da bilmediğini söyleyen ünlü müzisyen '70 yaşındayım ve sonsuza kadar yaşamayacağımı kabul etmek zorundayım. 'Wall' kadar büyük bir organizasyon yapmak başlı başına bir ödüldür diyen Rogers'ın albümü yine çok ilgi çekeceği kesin..
 
EN BÜYÜK İLGİ İSTANBUL'DAYDI
 
Waters'ın 'The Wall' turnesi dünya çapında 219 kere sergilendi ve yaklaşık 458 milyon dolarlık bir hasılat yaptı. Waters dergiye kullandığı ifadede İstanbul konserine de değinirken 'En coşkulu seyirci İstanbul'daydı. 'Hey You' isimli şarkıyı söylerken öyle bir coşkuyla katılıyorlardı ki adeta çatı üzerimize çöküyor gibi hissettik (çatı olmamasına rağmen). Bu muhteşem bir duyguydu' sözleriyle yaşadığı tecrübeyi anlattı.
 
GEZİ'DE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANMIŞTI
 
Ünlü şarkıcı İstanbul konserinde Gezi protestoları sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın da görüntülerini sahneye yansıtmış ve hayranlarından çok büyük alkış almıştı. İşte konserden görüntüler...