"Şenol Güneş’i Riva’ya kadar omuzlarında taşımaları lazım"

Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, canlı yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Beşiktaş'ın şampiyon olması durumunda Şenol Güneş’i omuzlarda Riva’ya kadar taşımaları gerektiğini kaydetti.

Şenol Güneşi Rivaya kadar omuzlarında taşımaları lazım
29 Nisan 2019 Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi, 1.587 kez okundu.
Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçının ardından yorumlarda bulundu. Beşiktaş’ın şampiyonluk şansının en az Galatasaray ve Medipol Başakşehir kadar yüksek olduğunu söyleyen Bayındır, Beşiktaş’ın şampiyon olması durumunda siyah-beyazlı taraftarların Şenol Güneş’i omuzlarda Riva’ya kadar taşımaları gerektiğini kaydetti.
 
"Beşiktaş'ın en az Galatasaray, Başakşehir kadar şansı var"
 
"Ligin devre arasında Burak Yılmaz'a karşı çıkanlar, Şenol hocayı Burak Yılmaz üzerinden yerden yere vuranlar ki bunların ağır bir kısmı Beşiktaş taraftarıydı, şimdi Beşiktaş, Burak ve Şenol Güneş'in önderliğinde şampiyonluğa gidiyorlar. Beşiktaş'ın en az Galatasaray, en az Başakşehir kadar şampiyonluk şansı var. Bu takım sezon sonu şapiyon olursa Şenol Güneş'i omuzlarda Riva'ya kadar taşımaları gerekir.