TEB'den BTSO üyelerine kredi imkanı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile uygun koşullarda kredi kullanımına ilişkin protokol imzaladı.b

TEBden BTSO üyelerine kredi imkanı
19 Şubat 2013 Salı 17:09 tarihinde eklendi.

 

TEB ile BTSO arasında yapılan protokol ile BTSO üyelerine ilk 3 ay ödemesiz, 36 aya varan vadelerle 500 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuldu. BTSO binasında imzalanan protokol törenine TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve BTSO Meclis başkanı İlhan Parseker, BTSO Başkanvekili Ali Hazır ve TEB Bölge Müdürü Sedat Genç katıldı.
 
BTSO Başkanvekili Ali Hazır, TEB ile yaptıkları protokol ile üyelerine büyük kredi imkanı sunduklarını belirterek, bu güne kadar 15 banka ile protokol yaptıklarını hatırlattı. Oda üyelerini kullanımına yönelik kredi kullanım anlaşmasını TEB ile yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Hazır, üyelerinden bu kredi imkanından faydalanmalarını istedi.
 
TEB Bölge Müdürü Sedat Genç ise bu kredi ile BTSO üyelerine nefes aldıracaklarını belirterek, ticari kredilerde müşterilerine kolaylık sağladıklarını söyledi. Sedat Genç, bu kredilerin kullanan üyelerinin 'İşyerim güvende sigortası' ile birlikte kredi komisyonların dan da indirim elde ettiklerini söyledi.  Konuşmaların ardından protokol imzalandı. 
 
 

CİHAN