TÜSİAB üyelerini akademisyenlerle buluşturdu

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen 7'ci Bilişim Teknolojileri Konferansı'na (AICT2013)katılan akademisyenler, ülkedeki Türk iş adamlarının çatı kuruluşu Türk Sanayici ve İş adamları Derneği(TUSİAB) üyeleri ile bir araya geldi.

23 Ekim 2013 Çarşamba 18:50 tarihinde eklendi.

TUSİAB Başkanı Murat Bakır'ın ev sahipliğinde yapılan yemekli toplantıda, üniversite ve iş dünyasının ortaklaşa gerçekleştirebilecekleri projeler konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Kafkas Üniversitesin Rektörü Prof Dr Ahmet Saniç yetenekli ve başarılı bir genç neslin yetiştiğini, iş adamları ve akademisyenlerin birlikte gençliğe sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Saniç konferans dolayısıyla Azerbaycan'ı tercih eden akademisyenlere de teşekkür etti.

TUSİAB Başkanı Murat Bakır da konuşmasında derneklerine üye iş adamlarının tamamının Türkiye'den Azerbaycan'a gelen iş adamları olduğunu ve 295 üyelerinin bulunduğunu bildirdi. Bakır'' Üye iş yerlerimiz Azerbaycan'da 50 binin üzerinde bir istihdam sağlıyor ve bu istihdamın yüzde 98'i de Azerbaycanlı kardeşlerimizden oluşuyor.'' dedi.


CİHAN