Vergi borçları cebe gelecek

Akşam Gazetesi'nin 2008 yıılında kapatılan Akdeniz ekinin, yeniden Batı Akdeniz'de yayın hayatına başlaması dolaysıyla Rixos Downtown Hotel'de kokteyl verildi.

Vergi borçları cebe gelecek
19 Ocak 2013 Cumartesi 22:50 tarihinde eklendi.

Geceye, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, CHP Antalya milletvekilleri Osman Kaptan ve Yıldıray Sapan, MHP Antalya milletvekilleri Mehmet Günal ve Yusuf Ziya İrbeç, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya, iş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda isim katıldı. 

 
Yerel eklerin çok önemli olduğunu belirten Bakan Şimşek, yerel yönetimler kadar yerel basının da güçlenmesi gerektiğine işaret etti. Antalya'nın gelişimi ve dünyadaki konumunun güçlenmesi için her türlü desteği verdiklerini belirten Bakan Şimşek, Akşam Gazetesi'nin Akdeniz ekinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Vali Ahmet Altıparmak ve diğer siyasetçiler de Akşam Akdeniz'in bölge basını adına hayırlı olması dileğinde bulundu. 

DHA