Yeşilçam'ın acı kaybı

74 yaşındaki ünlü sanatçı Kuzey Vargın yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Marmaris Hastanesi’ne gitmiş ardından da yoğun bakıma alınmıştı.

Yeşilçamın acı kaybı
13 Ağustos 2017 Pazar 13:59 tarihinde eklendi, 4.543 kez okundu.

 Yaklaşık 1,5 aydır yoğun bakımda olan Kuzey Vargın’ın damadı Barış Yamak “Bu sabah itibariyle vefat etti. Cenazesi Marmaris’ten İstanbul’a getirilecek. Perşembe günü Levent Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla kendisini uğurlayacağız ama henüz öğle mi ikindi mi belli değil” diye konuştu.

 

 

BAKANDAN MESAJ

 

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, sinema sanatçısı Kuzey Vargın'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Kuzey Vargın'ın, Türk sinemasına katkıları dolayısıyla her daim saygıyla yad edileceğini belirten Bakan Kurtulmuş'un taziye mesajı şöyle: 

 
"Kuzey Vargın, Türk sineması adına önemli yollar katedilen yıllarda başarılı çalışmalara imza atmış değerli bir isimdir. Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Vargın, beyaz perdeye taşıdığı karakterlerle hafızalarda unutulmaz bir yer edinmiştir. Sinemamıza katkıları dolayısıyla her daim saygıyla yâd edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum"