"3-0 kaybetsek bu kadar üzülmezdik"

Ordusporlu Hasan Kabze, Galatasray karşısında 2-0 galip iken 4-2 mağlup duruma düştükleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

25 Şubat 2013 Pazartesi 23:09 tarihinde eklendi.

 

 
Orduspor'un deplasmanda Galatasaray'a 4-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli oyuncu, "Zor deplasman olacağını biliyorduk. Enteresan bir gol bulduk, ardından ikinci golü bulduk. İlk yarı iyi işler yaptığımızı gösterdi. İkinci yarı rakibin üzerimize etkili geleceğini bekliyorduk. İlk 15 dakikanın önemli olacağını bekliyorduk. Devre arasında bunu konuşmuştuk. Onların üzerimize gelmesini bekliyorduk. Galatasaray 2-1 bulduktan sonra arka arkaya golleri buldular. Bu ligin üstündeki oyuncuları ile buldukları fırsatı kaçırmadılar. Bu akşam 3-0 yenilseydik bu kadar üzülmezdik. 2-0 galip iken 4-2 mağlup olmak bizi gerçekten çok üzdü." diye konuştu.
 
Bir gazetecinin "İlk yarının ilk 8 haftasında hiç kaybetmeyen Avrupa hesapları yapan takım bir anda neden bu kadar düştü. Takımdaki düşüşün gerçek sebepleri nedir?" sorusuna Hasan Kabze, "İlk 8 hafta çok iyidik. Sakatlıkların vermiş olduğu takımdaki mecburi oynamalardan dolayı takım 9 hafta üst üste kazanamadı. Bunun sonucunda özgüvenimizi kaybettik. İki üç haftadır iyi oynamaya başlamıştık. Bugünkü maç 2-0 bitse bunlar konuşulmayacaktı. Takım aynı takım değişen birşey yok. En kısa sürede çıkışa geceğimizi umut ediyoruz." diye konuştu.
 
Basın toplantısına katılan Barros da "Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarı istediklerimizi yapabildik. İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray sahaya geldi. Maçı onlar aldı." dedi.

CİHAN