"3 sporcu ile karşılıklı anlaşarak ayrıldık"

Ünyespor Kulüp Başkanı İrfan Şahin Ünyespor takımından ayrılan 3 sporcu ile aralarında anlaşıp helalleşerek ayrıldıklarını ifade etti.

3 sporcu ile karşılıklı anlaşarak ayrıldık
15 Temmuz 2013 Pazartesi 18:51 tarihinde eklendi.

Ünyespor Kulüp Başkanı Şahin, "Kadromuzdan sözleşmesi devam ettiği halde ayrılan 3 tane Ünyeli futbolcularımız vardı. Bunlardan Samet Hasan Yıldıran, Yusuf Efil ve İbrahim Karayiğit.

Yeni dönemde yeni çalışmalar içinde bulunan kulübümüz Cevdet Uzunköprü ile anlaşma sağladıktan sonra transfer çalışmalarına iç transfer ile başladık." diyerek, şunları söyledi:

"İbrahim Karayiğit kontenjana girdiği için karşılıklı fesih yaparak ayrıldık. Yusuf geçen sene Soyaspor’da amatör oynuyordu. Bizim yönetime gelir gelmez yaptığımız şeylerden bir tanesi de Yusuf’u, Spor Toto 2. Lig takımlarından Ünyespor’umuza kazandırmıştık.

Bu yıl kendisine teklif ettiğimiz fiyatın kendisini mutlu etmediğini bu fiyata oynayamayacağını söyledi. Biz de kendisine bizim bütçemizin üzerinde ve aldığımız oyuncuların şu ana kadar verdiğimiz transfer peşinatların üzerinde bir para veremeyeceğimizi söyledik.

Samet Hasan Yıldıran ise bizim teklif ettiğimiz paraların az geldiğini Ünye'den ayrılmak istediğini söyledi. Onunla da karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Kendileri inşallah gittikleri kulüplerinde hayırlı bol kazanç sağlarlar."


CİHAN