4 yeni film gösterimde

Tom Hanks'in yönettiği ve başrolünü Julia Roberts ile paylaştığı 'Larry Crowne', Halka serisinin yönetmeni Hideo Nakata imzalı 'Ölüm Odası', gerilim sahneleriyle dikkat çeken 'Kiracı' ve Peter Mullan'ın yönettiği 'Serseriler' gösterimde.

4 yeni film gösterimde
08 Temmuz 2011 Cuma 08:47 tarihinde eklendi, 2.241 kez okundu.

 

Sinemaseverler bu hafta komedi, korku, gerilim ve dramların bulunduğu 4 yabancı filmle buluşacak.
 
LARRY CROWNE
Oscar ödüllü usta oyuncular Tom Hanks ve Julia Roberts, romantik ve iyimser bir komedide bir araya geliyor. Larry Crown’da, günümüz ekonomik durgunluğunun zorlukları yüzünden kendini yeniden keşfetmeye başlayan ve hayatında yeni bir dönem başlatan sıradan bir insan konu ediliyor.
 
Sevimli ve sevimli olduğu kadar saf Larry Crown (Hanks) deniz kuvvetlerinden ayrıldığından beri çalıştığı şirkette süper bir ekip lideri olarak çalışmaktadır, ta ki şirket küçülmeye gidilene kadar. İşsiz kalınca ev kredisini ödemekte zorlanan ve boş günlerinde ne yapacağını bilemeyen Larry, dostlarının tavsiyesiyle yeni bir başlangıç için yerel üniversiteye kaydolur. Böylece Larry genç ve renkli bir gruba katılmış olur.
 
Larry’nin hitabet hocası Mercedes Tainot’a (Roberts) aşık olmasıyla işler daha eğlenceli hale gelir. Hem öğretmenliğe hem de kocası Dean’e (Bryan Cranston) karşı ilgisini büyük ölçüde yitirmiş olan Mercedes, Larry’deki değişimin ilham verici olduğunu görür ve Larry’nin ilgisine kayıtsız kalamaz...
 
ÖLÜM ODASI
Halka, Halka 2 ve Karanlık Sular gibi korku şaheserlerinin yönetmeni Hideo Nakata, bu kez sanal dünyanın korkularına ve endişelerine dair, interneti canlı, yaşayan bir mekânlar dizisi olarak hayal eden bir psikolojik gerilimle beyazperdeye geliyor.
 
Steve McQueen`in Açlık filminin de senaryosunu yazan Enda Walsh`ın bir oyunundan uyarlanan Chatroom, karizmatik William`ın açtığı bir sohbet odasında buluşan bir grup genci izliyor. Nowhere Boy filminde John Lennon`ı canlandıran Aaron Johnson`ın oynadığı William arkadaşça, yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandırır. Kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü yoktur William`ın. Yeni kurbanları Jim, Eva, Emily ve Mo, sanaldan gelen gerçek bir tehditle karşı karşıyadır.
 
KİRACI
Antti Jokinen'in yönettiği ve Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan ve Lee Pace'in oynadığı "The Resident (Kiracı)" filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.
 
Filmin konusu şöyle: "Brooklyn'de yaşayan Juliet Devereau doktorluk yapmaktadır. Kocasından yeni boşanan Juliet, New York'ta kendisine bir daire kiralar ve kendisi için yepyeni bir yaşam başlar. Juliet, gerçekten de çok güzel bir ev kiralamıştır ve evin sahibi de oldukça yakışıklı biridir. Evde yaşanan garip olaylar Juliet'i orada yalnız olmadığına inandırmaya başlar. Ev sahibinin kendisi hakkında korkunç saplantılara sahip olduğunu öğrenmesi uzun sürmeyecektir."
 
SERSERİLER
Benim Adım Joe’nun Oscar’lı oyuncusu Peter Mullan yönettiği üçüncü film olan 'Neds' (Serseriler) ile, bol ödüllü Magdalene Kardeşler’den dokuz yıl sonra ilk kez seyirciyle buluşuyor.
 
Neds, gelecek vaat eden akıllı uslu bir genç adamın ödüllerle dolu parlak öğrencilik günlerinden bıçak taşımaya başladığı ilk gençliğine uzanan hikâyesini anlatıyor. John McGill kurbandan intikamcıya, öğrenciden “Ned”e, papaz yardımcısından tinerciye dönüşür. Tekrar eski günlerine dönmek istediğinde ise içinde bulunduğu yeni durum ve daha önce yaptıklarının ağırlığı, kurallara uymasını neredeyse imkânsız, kendi kaderinin şiddetle sonlanmasını kaçınılmaz hale getirir.