A2 derbisi berabere

Futbolda A2 Ligi’ndeki derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

A2 derbisi berabere
21 Şubat 2011 Pazartesi 16:33 tarihinde eklendi, 1.279 kez okundu.

 

 
 
Dereağzı’nda Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki sahada yapılan karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanırken, Galatasaray 89. dakikada bulduğu golle maçta eşitliği sağladı.
 
A2 Ligi’ndeki derbinin ardından lider Galatasaray puanını 56’ya yükseltirken, bu maç öncesi 12. sırada bulanan Fenerbahçe de puanını 32’ye çıkardı.
 
AYKUT KOCAMAN VE FUTBOLCULAR DA İZLEDİ
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın yanı sıra, yardımcısı İsmail Kartal ile sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex, Emre ve Lugano da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
 
Beşiktaş derbisinin ardından Kasımpaşa ile hafta sonu yapacakları maçın hazırlıklarına bu sabah yaptıkları antrenmanla başlayan sarı-lacivertli ekipte, teknik direktör Kocaman ve futbolcular antrenmanın ardından Dereağzı’na gelerek genç oyuncuların maçını izlediler.
 
Fenerbahçe’de (A) takım ile antrenmanlarda yer alan kaleci Ertuğrul’un yanı sıra Hasan, Okan, Gökay ve Berk A2 takımının maçında görev aldılar.
 
Galatasaray’dan maçı izleyenler arasında teknik direktör Gheorghe Hagi’nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu yer alırken, Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner ve Bucasporlu futbolcu Orhan Ak da tribünde yer aldı.
 
Saha: Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri
Hakemler: Mehmet Latif Turgut xx, Murat Yücebaşoğlu xx, Mustafa Çevik xx
Fenerbahçe: Ertuğrul xx, Okan xx, Devrimcan xx, Hasan xx, Berkaycan xx, Berkay x, Eren xx, Emre x (Dk. 31 İlyas x), Berk xx, Gökay xx (Dk. 87 Enis ?), İsmail x
Galatasaray: Emirhan xx, Onur xx, Semih xx (Dk. 76 Ersin x), Sinan xxx, Emrah x, Ahmet xx, Cem xx, Bilal xx, Anıl x (Dk. 46 İbrahim xx), Uğur xx, Berkin x (Dk. 54 Caner x)
Goller: Dk. 24 Berk (Fenerbahçe), Dk. 89 İbrahim (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 22 Ahmet, Dk. 32 Onur, Dk. 33 Uğur (Galatasaray), Dk. 33 İlyas (Fenerbahçe)