Adana Demirspor'da Güvenç Kurtar dönemi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, teknik direktörlük görevine Güvenç Kurtar'ı getirdi.

Adana Demirsporda Güvenç Kurtar dönemi
07 Temmuz 2012 Cumartesi 20:42 tarihinde eklendi, 1.610 kez okundu.

 

Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, ilk transferi kaleci Şener ile sözleşme imzalayarak yaptıklarını hatırlattı. 
   
Adana Demirspor'un hedefinin her zaman büyük olduğunu ifade eden Serin, şöyle devam etti: 
     
''Deneyimli hocamız bizi kırmayarak teklifimizi kabul etti. Güvenç hocamızın deneyimiyle kulübümüze yakışır transferler yapacağız. 16 Temmuz'da Bolu'daki kampa kadar iç ve dış transferleri bitirmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız endişelenmesin. Ben dahil 15 yöneticimizle beraber bize yakışır, özverili transferleri gerçekleştirip, en iyisini yapmaya çalışacağız.'' 
     
Futbolcular Emre Balcı ve Soner ile ilgili asılsız haberler duyduklarını kaydeden Serin, ''Bunlar kulübümüzün sözleşmeli sporcularıdır. Mukavelesi devam eden sporculardır'' dedi.
     
Serin, bir gazetecinin ''Emre'nin takımdan ayrılmak istediğini'' açıkladığını belirtmesi üzerine, kendisine sözleşmesinde iyileştirme yapacaklarını söylediklerini kaydetti. 
     
Emre'nin sözleşmesinin gelecek yıla kadar devam ettiğini anımsatan Serin, ''Ancak uzlaşamazsak gerekli bonservis bedelini koyarız, gidebilir. Biz Adana Demirspor'da top oynamak istemeyeni tutmayacağız. Önce futbolcu arkadaşım burayı isteyecek'' dedi. 
     
Güvenç Kurtar da Adana Demirspor'un çok köklü bir kulüp olduğunu belirterek, şunları söyledi: 
     
''Adana Demirspor ile ligde olmak bana büyük gurur veriyor. İnşallah el birliğiyle bu takımı hedeflere ulaştıracağız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. Onlara layık olmaya çalışacağız. Bütün Adana tek bir yumruk olup başarıya ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Burada olmaktan çok mutluyum.'' 
     
Kurtar, transfer konusunda bir plan belirleyip ona göre hareket edeceklerini anlatarak, başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 
     
Güvenç Kurtar'ın Adana Demirspor ile 3 yıllığına anlaştığı bildirildi.