Ahmet Çakar özür diledi

İspanya'da La Liga şampiyonu olan Arda Turan, Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu. Ahmet Çakar, Arda Turan hakkında geçmişte yaptığı olumsuz yönde olan yorumları için özür diledi.

Ahmet Çakar özür diledi
19 Mayıs 2014 Pazartesi 08:37 tarihinde eklendi.
İspanya'da La Liga şampiyonu olan Arda Turan, Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu. Türk halkının desteğini aldığını ve onlara teşekkür ettiğini ifade eden Arda Turan, şimdi tek hedefinin Şampiyonlar Ligi finalinde oynamak olduğunu söyledi. Cristiano Ronaldo olmak gibi bir hedefinin olmadığını söyleyen başarılı futbolcu, Ahmet Çakar'ın geçmişte kendisine yönelttiği eleştirilere de cevap verdi.
 
İşte Arda Turan'ın açıklamaları:
 
"Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Daha öncede önemli günler yaşadımi o kadar bana desteklerin ve dularını verdiler ki, gerçekten çok teşekkür ediyorum olara. Biz Türk insanıyız, duygusalız hep bu desteği hissetmek isteriz. Benim için çok özel ve güze anlardı. Hep hayalini kurduğum bir şeydi."
 
AHMET ÇAKAR'A...
 
"Ben benimle ilgili söylediğiniz Messi ile ilgili görüşlerinize katılmıştım, ama babamın arabasına bindiğim için beni eleştirmiştiniz ve bana görgüsüz gibi laflar etmiştiniz, bunlara kırılmıştım. Bunu suratınıza söylemek istedim."
 
Ahmet Çakar da Arda Turan için geçmişte söylediği sözlerden pişman olduğunu, yıldız oyuncunun lafı ağzına tıktığını belirterek, Arda'dan özür diledi.
 
'Tarihteki en zor şampiyonluklardan birini kazandığımızı düşünüyorum'
 
"Ben de hiç Ronaldo olacağımı düşünmüyordum, olamam da zaten. İdol oyuncumun Iniesta olduğunu önceden söylemiştim, böyle bir hedefim yok. Ama iyi bir takım oyuncusu olduğumu ve takıma iyi katkı da yaptığımı düşünüyorum. benim idolüm de Iniesta idi zaten. Tarihteki en zor şampiyonluklardan birini kazandığımızı düşünüyorum..."
 
"Sakatlığım darbeye bağlı bir sakatlık, iyileşmeye çalışıyorum. Dualarla finale yetişmek istiyorum. Yarın Diego Costa ve benim durumum hakkında bilgilendirme yapılır zaten. Finalde yer almak istiyorum."
 
"Fabregaslar'a ve Benzemalar'a karşı 17 yaşlarda da oynardık ve onlara karşı galibiyetler aldık. Onlara saygı duyuyorum. Ben de Hakan Şükürler'in Tugaylar'ın bıraktığı bayrağı yürütüyorum. Kendimi futbola veriyorum her gün daha iyi olmaya çalışıyorum, inşallah böyle devam eder."
 
"Sakatlandığımda takım arkadaşlarımı yalnız bıırakacağım için üzüldüm. hocamızın da bir hamlesini yemek szorunda kaldım. Biz Barcelona ve Real Madrid gibi topa sahip olan bir takım değiliz, koşan bir takımız. Takımın ihtiyacı olduğu anda takımın hakkı yediğimi düşünüyorum. Diego'nun ve benim gözyaşlarım içimizdeki ruhun devam ettiğini gösteriyor."
 
"HAGI OLAMAM"
 
"Bizim gibi futbolcular Hagi'den daha fazla kupa kazanabilirler ancak Hagi'den büyük futbolcu olamazlar. Ben çok çalışıp iyi bir oyuncu olmaya çalışırım ama Hagi, 50 senede 100 senede bir gelen oyunculardan biri."
 
DIEGO RIBAS...
 
"Fenerbahçe transferiyle ilgili bir şey söyleyemem. Beraber sırt sırta verdiğim ve UEFA Kupası'nı kazandığım bir arkadaşım. Çok üst düzey bir oyuncu."