Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın menfaatleri ile çakışmayı sağlayamadıkları zaman transfer yapmayacaklarını söyledi.

Ahmet Nur Çebiden transfer açıklaması
21 Ocak 2014 Salı 22:12 tarihinde eklendi.


Çebi, Milliyet Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni öncesinde basın mensuplarının transfer konusundaki sorularını cevaplandırdı. Transfer çalışmaları ile ilgili planlamaların yapıldığını ifade eden Çebi, "Çalışmalar, planlamalar yapıldı. Ama Beşiktaş'ın gerçekleri menfaatleri ile çakışmayan transfer söz konusu olmayacak. Çakışmayı sağlayamadığımız zaman transfer yok. Eğer örtüşe bilirse transfer olacak. Bu konuda teknik heyet çalışıyor. Bizim önümüze gelen bir durum yok. Ancak bu gelmeyeceği anlamına da gelmiyor." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Mevcut kadronun şampiyon olacağına inanıyor musunuz ?" sorusuna ise İkinci Başkan, "Biz ilk yarı çok büyük talihsizlikler yaşadık. Bu durum takımı demotive etmiş olabilir. İkinci yarı bunlar ortadan kalkacağı bir süreç bekliyoruz." diye cevapladı.

Öte yandan Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Gökhan Tören'in transferi konusunda bir girişim olup olmayacağı şeklindeki soruya ise Ahmet Nur Çebi, "Gökhan Töre ile sezon bitmeden görüşme yapmayacağız. Sezon bitince ortaya çıkan performansa göre değerlendireceğiz." dedi.

Bu arada Başkan Fikret Orman'ın 'Bilic'in sözleşmesini uzatacağız' açıklamalarını ise Çebi, "Bu başkanın düşüncesidir. Arzu ettiği takdirde yönetimde konuşuruz. Yıl sonunda alınacak sonuçları değerlendirilecektir. Bugünden konuşmak çok erken" diye cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında maçlarını nerede oynanacağının pazartesi günü konuşulacağını sözlerine ekledi.


CİHAN