Akhisarspor'da, Elazığspor maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'de, Akhisar Belediyespor hafta sonu sahasında Elazığspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı.

Akhisarsporda, Elazığspor maçı hazırlıkları başladı
26 Şubat 2013 Salı 20:17 tarihinde eklendi.

 

 
Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Akhisasporlu Bilal Kısa, hafta sonu oynayacakları Elazığspor maçının hem kendileri hem de Elazığspor için zor bir maç olacağını söyledi.
 
Kısa, "Bu hafta zor bir fikstüre girecektik. Rakiplerimizin kazanması ile bizim de puan olarak altta olmamızdan dolayı, bu üç haftadaki maçlarımızı daha da önemli kıldı. Karabük maçını üç puan alarak atlattık, şimdi önümüzde zorlu bir Elazığspor maçı var. Elazığ ile aramızda iki puan var. Hem onlar için hem bizim için zor bir maç olacak. Kendi sahamızda oynayacağız. İç maçlarımızda üzerimizde psikolojik bir ağırlık vardı, bunu atlatıp iyi futbolun yanında üç puanı da alırsak bizim için çok güzel olacak. Daha sonra da Gaziantep maçı var. Bu üç haftada iyi puanlar alırsak ilerisi için daha güzel bir bakış açısı olacak. Kritik üç haftadan birincisini atlattık, inşallah ikincisini de atlatacağız.” dedi.
 
İbrahima Sonko da şunları söyledi: "Gerçekten üç puana çok ihtiyacımız vardı. Galatasaray maçında çok iyi oynamıştık, Karabük maçına da galibiyet için çıktık ve kazandık. Elazığ çok önemli bir maç, 6 puanlık bir maç olacak. Kazanan taraf ligde kalma yolunda müthiş bir avantaj yakalayacak. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.” 
 
'KARİYERİM BOYUNCA GOLÜ KİMİN ATTIĞI ÖNEMLİ OLMADI'
 
Bundan sonra her maçın zor geçeceğini belirten kaleci Oğuz da hiçbir takımı ayırt etmeyeceklerini söyledi. Her puanın kendileri için kritik önemi olduğunu dile getiren Oğuz, "Bu maç 16. sıradaki takım ile 17. sıradaki takım arasında oynanacak. Bunu başaracak gücümüz var, ancak Elazığ da ikinci yarıda çıkış yakalayan tehlikeli bir takım. İnşallah bütün hafta iyi hazırlanıp bu maçı da kazanacağız ve ilerleyen haftalara daha da moralli gireceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray maçında Drogba’nın Spor Toto Süper Lig'de ilk golünü atmasıyla ilgili soruya Oğuz şu cevabı verdi: "Bu şekilde söyledik, öyle bir şey başımıza geldi, Drogba'dan ilk golünü ben yedim. Ama futbolda böyle şeyler var. Çok da büyük sorun değil açıkçası. İşimizin bir kısmında zaten gol yemek var. Tabiki olacak bunlar. Tabi ki gol yediğiniz zaman üzülüyorsunuz. O an maç içinde golü kimin attığı önemli değil. İyi oynadığımız anlarda, maç 0-0 giderken şanssız bir dakikada gol yedik. Kariyerim boyunca golü kimin attığı önemli olmadı. Hiçbir kaleci gol yemek istemez. Bence gol yemek sorun değil, takım halinde yenilmek daha büyük sorundur."

CİHAN