Al Pino’yu ver Yiğit’i

Sarı kırmızılılar 3 milyon Euro bonservis ücreti talep eden Manisaspor’a, “Pino artı bir miktar para karşılığında anlaşalım. Bu transfer bitsin” dedi.

Al Pinoyu ver Yiğiti
08 Ağustos 2011 Pazartesi 08:53 tarihinde eklendi, 1.092 kez okundu.

 

Galatasaray, gözünü Manisaspor’un genç kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan’a çevirdi. Sarı kırmızılılar, Manisaspor’a son teklifini verdi: Ver Yiğit’i, al Pino’yu!
 
Fatih Terim’in ısrarla takımında görmek istediği genç futbolcu için girişimlerini sürdüren G.Saray, hafta içinde Manisaspor’la masaya oturup takas önerisinde bulunmuştu. Bu oyuncuya karşılık Serkan Kurtuluş, Mustafa Sarp ve bir miktar para teklif eten sarı kırmızılılar, olumsuz yanıt alınca tekliflerini yenilediler.
 
Bu hafta bitebilir Ege temsilcisinin yöneticileri Yiğit Gökoğlan için 3 milyon Euro bonservis ücreti talep ederken G.Saraylılar bu parayı veremeyeceklerini ancak takas yoluyla bu transferi gerçekleştirmek istediklerini söylediler. Pino’nun yanı sıra bir miktar para teklif eden sarı kırmızılıların, Manisasporlu genç oyuncunun da G.Saray’ı istemesi nedeniyle bu transferi bitirmelerine kesin gözüyle bakılıyor. Her iki kanatta da oynayabilen Yiğit Gökoğalan eski bir 100 metre koşucusu ve bu yüzden çok hızlı.