Albayrak'dan Alex yorumu

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Albayrak, herkesin çok merak ettiği "Galatasaray, Alex'i takımda görmek istiyor mu" sorusuna cevap verdi

Albayrakdan Alex yorumu
02 Ekim 2012 Salı 13:50 tarihinde eklendi, 1.031 kez okundu.

 

Alex de Souza'nın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından gözler Brezilyalı oyuncunun kulüp tercihine çevrildi. En çok merak edilen konu ise Alex Türkiye'de oynayacak mı ve bunun da ötesinde ezeli rakiplerin formasını giyecek mi? Bu konuyla ilgili Galatasaray cephesine ait 2. açıklama Abdurrahim Albayrak'tan geldi.
 
Telegol programında Alex ile ilgili düşüncelerini açıklayan Albayrak, "Brezilyalı futbolcuya özel bir sempatim var. Özellikle Alex'i izlemek için bir çok maç izledim. Nasıl ki Hagi'nin ayrı bir izleyici kitlesi varsa, Alex'in de her takımdan bir izleyici kitlesi vardı. Çok iyi bir futbolcuydu ama Fenerbahçe'nin aldığı karara saygı duyuyoruz " dedi.
 
Albayrak, Brezilyalı oyuncunun Türkiye'de Fenerbahçe'den başka kulüpte oynamayacağını belirtirken, "Alex'in Fenerbahçe'den başka bir kulüpte oynayacağını düşünmüyorum. Her şey para değildir,  yüzlerce, binlerce taraftar Alex'in evinin önüne gitmiş. Böyle bir durumda bir futbolcu Türkiye'de başka bir kulüpte oynamak istemez." şeklinde konuştu.