Ali Sami Yen'e yazık oldu

Telegraph Gazetesi, G.Saray'ın kapanan eski evini bütün dünyada düşmanlığın en üst düzeye çıktığı 5 stat arasında gösterdi

Ali Sami Yene yazık oldu
14 Aralık 2011 Çarşamba 10:22 tarihinde eklendi.

 

İngiliz The Telegraph Gazetesi'nden Henry Winter, dünyada kin ve düşmanlığın en üst düzeye çıktığı 5 stat arasında Ali Sami Yen'i de gösterdi. Winter, Ali Sami Yen'in kapanmasına üzüldüğünü dile getirirken Sarı-Kırmızılılar'ın eski mabedi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
 
'NE yazık ki kapandı ama sonsuza dek düşmanlığın kalesi. G.Saraylı taraftarlar maçtan üç saat önce dolup yüksek sesle şarkılar söyler, Aslanlar sahaya çıktığında gittikçe vahşileşirlerdi. Beşiktaş'ın İnönü Stadı en gürültülü stat rekorunu kırdı ama hiçbir şey kobra sepetinde kaynayan kobralar gibi olan Ali Sami Yen'e rakip olamaz.'
 
WINTER, Ali Sami Yen'in yanı sıra dünyanın en korkutucu 5 stadı arasında Vasco da Gama'nın stadı Sao Januario, Valencia'nın evi Mestalla, Dortmund'un kullandığı Signal Iduna Park ve Napoli'nin San Paolo Stadı'nı gösterdi.
 
Kåbus maçlar
1993-94 M.United 
1994-95 M.United
1999-00 Chelsea
1999-00 Leeds
2001-02 Liverpool
2006-07 Liverpool
 
23 milyonluk tam isabet
G.Saray transferde bu sezon tam isabet sağladı. Elmander, Melo, Eboue, Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam'dan skor katkısı aldı. Sadece Riera beklentileri karşılayamadı. 24 gülün 17'si 23 milyon euroya transfer edilen futbolculardan geldi.
 
SADECE gol atanlar değil, kalede Fernando Muslera, savunmada da Tomas Ujfalusi, G.Saray'ın liderliğe yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.