Ali Şen'den Trabzonspor'a tavsiye

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 11'nci Uluslararası Türkçe Olimpiyatları ile ilgili düzenlenen basın toplantısına katılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, toplantının ardından Trabzonspor'un seçilecek olan yeni başkanına tavsiyelerde bulundu.

Ali Şenden Trabzonspora tavsiye
21 Mayıs 2013 Salı 20:31 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen, Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu'na sayılı günler kala, seçimlerin şimdiden hayırlı olasını dileyip seçilecek başkana tavsiyelerde bulundu. Şen, "Seçilecek olan başkana görevinde başarılar diliyorum.

Trabzonlulara bir tavsiyem var. Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'un şampiyon olmasını isteyenlerin başında gelirim. Çünkü Trabzon halkını tanıyorum. Halkın kalbini biliyorum, spora yatkınlıklarını ve bu futbola olan yatkınlıklarını biliyorum. Dilerim ki 7'nci şampiyonluk, artık gelsin.

Bunun için de Trabzon'a olan tavsiyem şudur; Yabancıları falan Trabzon'a getirmenin bir anlamı yok. Çok iyi bir yabancı alsın yeni gelecek olan başkan. Yani, Trabzonlular'ın 'Ağabey' diyeceği bir yabancı. O zaman görecekler ki büyük takımların yaptığı masraflara karşılık çok başarılı olacaklardır" dedi.
 
Sadri Şener'in adaylığıyla ilgili olarak ise Şen, "Sadri Şener çok yakın arkadaşımdır. Tekrardan aday olacak mı bilmiyorum. Uzun süre spor kulüplerinin koltuğunun başında oturmaya gerek yoktur. İşte 'Sen ne yaptın?' derseniz ben aynısını yaptım. 2 defa başkan oldum, 2 defa şampiyon olduk. Her ikisinde de tam zirvedeyken bıraktım, kimse vazgeçilmez değildir. Gelenler gidenlerden daha iyi hizmet yapıyor. Trabzon'da da gelecek olan Başkan genç futbolcularından vazgeçmesin" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin ligdeki durumunu da değerlendiren Şen, "Ligi zorlamayı, Avrupa'da çeyrek final veya yarı finalde oynamayı başarı saymam Fenerbahçe'de. Ben neticeye bakarım. Türkiye liginde başarı var, Avrupa liginde çabaları var ama başarı yok" dedi.

DHA