Almeida Benfica yolcusu

Her fırsatta 'Beşiktaş'ta mutluyum' dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan İspanyol, Benfica ile anlaştı.

Almeida Benfica yolcusu
07 Ağustos 2013 Çarşamba 13:04 tarihinde eklendi.
AMK Gazetesi'nin haberine göre Almeida, Benfica ile anlaştı. Oscar Cardozo’nun Spartak Moskova’ya transferi gerçekleşir gerçekleşmez, Beşiktaş’ın üç yıllık Hugo Almeida defteri kapanacak.
 
Her fırsatta ‘Beşiktaş’ta mutluyum’ dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan saha dışında ise İspanyol takımlarına göz kırpan Hugo Almeida sonunda muradına eriyor. Özellikle eşinin yoğun baskısı nedeniyle takım arayışlarına girişen Portekizli yıldız, ülkesinin takımı Benfica ile anlaşmaya vardı. Ancak yapılan anlaşmaya göre Almeida, Oscar Cardozo’nun Benfica’dan ayrılmasını bekliyor. Daha önce adı Fenerbahçe ile anılan Cardozo’nun Spartak Moskova ile prensipte anlaştığı belirtiliyor.
 
SENELİK 2.5 MİLYON EURO
 
Beşiktaş, Emenike’yi Cardozo’ya tercih eden Fenerbahçe’nin bu transferi tamamlamasını bekliyor. Bonservisinin yüzde 50'si fonda bulunan Hugo Almeida için siyah-beyazlı takımın yüksek bir bonservis bedeli alması beklenmiyor. Ancak Kara Kartal, Portekizli golcünün Hugo Almeida’nın 2.5 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulacak. Böylece olası bir Ronaldinho transferi için de kaynak yaratılmış olacak.