Almeida'nın bileti kesildi

Slaven Bilic, Hugo Almeida'yı kadroda düşünmüyor. Almeida'nın satış listesine konulmasını isteyen Bilic, Mario Malco'nun da transfer edilmesi için yönetime rapor verdi

Almeidanın bileti kesildi
28 Haziran 2013 Cuma 13:54 tarihinde eklendi.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, Hugo Almeida'yı kadroda düşünmüyor. Almeida'nın satış listesine konulmasını isteyen Bilic, Mario Malco'nun da transfer edilmesi için yönetime rapor verdi
 
Bilic geliyor, Almeida gidiyor. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic Portekizli oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor.
 
İmza törine öncesi yönetime rapor gönderen Hırvat teknik adam Hugo Almeida'nın satış listesine konulmasını istedi. Bilic Portekizli golcünün oyun planında yer almadığını ve teklif gelmesi halinde satılabileceğini yönetime iletti. 2 yardımcısıyla İstanbul'a gelecek olan Bilic transfer edilmesini istediği oyuncuları da yönetime bildirdi.
 
Hırvat çalıştırıcının önceliği milli takımdan öğrencisi stoper ve sağ bekte görev yapabilen 24 yaşındaki Mario Malco. Hırvatistan’ın Hajduk Split takımında forma giyen oyuncunun 1 milyon 850 bin euro bonservis bedeli bulunuyor.