Amrabat'a inanılmaz sözler

Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, G.Saray'a transfer olan Amrabat için çarpıcı sözler söyledi

Amrabata inanılmaz sözler
26 Temmuz 2012 Perşembe 12:39 tarihinde eklendi, 1.632 kez okundu.

 

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, Amrabat'ı bu sözlerle yere göğe sığdıramadı; "İçeride-dışarıda, açık-kapalı defans fark etmez, savunmacıları perişan eder. Çok hırslı biri, bizde Anadolu takımı oyuncusu olarak yediği darbeler görmezden geliniyordu. Ama Galatasaray’da birçok maçta rakibi 10 kişi bırakır"
 
Geçen sezonun devre arasından beri Nordin Amrabat’ı kadrosuna katmaya çalışan Galatasaray, Kayserispor cephesiyle birçok sıkıntı yaşamıştı. Karşılıklı demeç savaşları, bonservis fiyatının her gün biraz daha yükselmesine yol açmıştı. Ancak hem Galatasaray’ın kararlı tutumu hem de Faslı futbolcunun Cim Bom’a gelebilmek adına yıllık ücretinde yaptığı fedakârlık, hikayenin mutlu sonla bitmesini sağladı. Bu süreç boyunca kendi kulübünün de menfaatleri doğrultusunda Galatasaray’ı bir hayli uğraştıran Kayserispor Genel Menaceri Süleyman Hurma, genç yıldızın yeni formasıyla nasıl bir performans gösterebileceği konusunu FANATİK’e değerlendirdi.
 
Faslı oyuncuyu PSV’den 1 milyon Euro’ya alıp, Galatasaray’a 8 milyon Euro’ya satan Hurma, Amrabat hakkında şunları söyledi:
 
‘Şut atar, gol atar, çalım atar’
 
“Bana göre büyük işler yapar Galatasaray’da. Bir kere markajı zor bir oyuncu. İçeride-dışarıda, açık-kapalı defans fark etmez, savunmacıları perişan eder. Çok hırslı biri, bizde bir Anadolu takımı oyuncusu olarak maruz kaldığı fauller görmezden geliniyordu. Ama Galatasaray’da birçok maçta rakibi 10 kişi bırakır. Tribünlerin de baskısıyla aldığı darbelerde rakiplerinin kart görmemesi mümkün değil. Şut atıyor, gol atıyor, çalım atıyor, çok koşuyor ve hırslı. İnançlı, namazını kılar, orucunu asla bırakmaz. Yani Galatasaray çok iyi bir oyuncu aldı.” (Fanatik)