Amrabat'tan Melo'ya mesaj

Galatasaraylı futbolcu Nordin Amrabat ile Melo ilginç bir diyaloğa girdiler.

Amrabattan Meloya mesaj
21 Temmuz 2012 Cumartesi 13:11 tarihinde eklendi, 1.451 kez okundu.

 

Galatasaray'ın yeni transferi Nordin Amrabat ile geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Felipe Melo twitter üzerinden ilginç bir diyaloğa girdiler. Daha önce sarı-kırmızılı taraftarlara mesajlar gönderen Faslı futbolcu, bu kez de Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Felipe Melo ile ilginç bir sohbete girişti.
 
Galatasaray'a transferi bir hayli çetrefilli bir süreç sonunda gerçekleşen kişisel Twitter hesabından Brezilyalı yıldıza; "İkimizin durumları aynıydı, umuyorum senin için de en iyisi olur dostum" şeklinde bir mesaj göndererek, adeta kader ortaklığı yaptığı Felipe Melo için iyi dileklerini iletti.
 
Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı ekiple her konuda anlaştığını ve işin kulüplerin anlaşmasına bağlı olduğunu belirten Felipe Melo, Amrabat'ın twitine; "Aslında bu Tanrı'nın elinde, neler olacağını göreceğiz" şeklinde yanıt verdi.
 
Gün içerisinde transfer resmi olarak açıklanan Nordin Amrabat ise Melo'ya; "Ramazan ayındayız Felipe. Senin gibi Tanrı'ya/Allah'a güçlü bir inançla bağlı olan kişiler için mucizeler gerçekleşir. İnşallah seni yakın zamanda göreceğim." mesajını gönderdi.