Ankaragücü'ndeki gerginlik iddiaları yalanlandı

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve takım kaptanı Aydın Toscalı, aralarında kavgaya varan bir gerginlik yaşandığına dair iddiaları yalanladı.

Ankaragücündeki gerginlik iddiaları yalanlandı
01 Mart 2012 Perşembe 18:58 tarihinde eklendi, 1.002 kez okundu.

Teknik direktör Hakan Kutlu, bazı yazılı ve görsel basın organlarında takım kaptanı Aydın ile aralarında gerginlik yaşandığı yönünde yer alan haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
    
Bir takımın kaptanı ile teknik direktörü arasında kavga olamayacağını ifade eden Hakan Kutlu, ''Bir takımda ast-üst ilişkisi vardır. Bunu herkes bilir. Bu haberi çıkaranların da bunu bilmesi gerekir'' dedi. 
    
Hakan Kutlu, şunları söyledi: 
    
''Esas üzücü olan, bir gazetenin o haberi internet sitesinden 'kopyala yapıştır' yaparak Türkiye'yi yanlış bilgilendirmesidir. Kesinlikle böyle bir tartışma, kavga derecesinde bir şey yok. Göreve geleli 4 ay oldu, 1 lira para almadım ve buradaki futbolcu arkadaşlarım almadığı sürece de ben para almayacağımı defalarca deklare ettim. Hatta ayrılırken de Ankaragücü'nden hiç bir şekilde tazminat istemediği de söylemiştim. Gereksiz, yalan haber.'' 
     
-Takım kaptanı Aydın Toscalı- 
     
Ankaragücü takım kaptanı Aydın Toscalı ise teknik direktör Kutlu ile aralarında parasal bir konuşmanın geçtiğini, ancak kavgaya varan bir ağız sürtüşmesi yaşamadıklarını ifade etti. 
    
Görüşmede takımın diğer kaptanları Mehmet Çoğum ile Muhammed Türkmen'in de bulunduğunu vurgulayan Toscalı, ''Kavga, dövüşe varan bir şey olmadı. Normal sıkıntılarımız vardı, hoca ile görüştük'' şeklinde konuştu. 
    
Aydın Toscalı, takımdaki parasal sorun nedeniyle tüm oyuncuların sıkıntı içinde olduklarının da altını çizerek, tek istediklerinin yaşanan bu sıkıntıların biran önce çözülmesi olduğunu da sözlerine ekledi.