Arda ile ara açılıyor

Yıldız futbolcu prensipte Terim’le anlaştı ancak yönetimin 5 yıllık yeni sözleşme için önerdiği senelik 3.2 milyon Euro ve ödeme şekli nedeniyle uzlaşma sağlanamadı.

Arda ile ara açılıyor
08 Ağustos 2011 Pazartesi 08:48 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.

 

Galatasaray'da  takımda kalıp kalmayacağı yılan hikâyesine dönen Arda Turan konusunda gelen son haberler sarı-kırmızılılar için hiç de iç açıcı değil. Fatih Terim, milli oyuncunun kalmasını istediğini net bir şekilde ifade etmesine ve hoca ile Arda prensipte anlaşmasına karşın iş sözleşme yenilemeye gelince görüntü değişti.
 
Sarı-kırmızılı yöneticiler sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Arda’ya, yıllık 2.4 milyon Euro olan ücretine 800 bin Euro zam yaparak 3.2 milyon Euro’dan 5 yıllık sözleşme önermişti.
 
Genç kaptan ise yönetimden düşünmek için süre isterken geçen her dakika kulübün aleyhine işliyor. Sebebi ise hem Arda’ya önerilen rakam hem de ödeme şekli. Taraflar arasında uzlaşma sağlanamazken, G.Saray Kulübü ile Arda gittikçe birbirlerinden uzaklaşıyor. G.Saray’ın önümüzdeki sezon sonunda serbest kalacak olan ve adı sık sık dev kulüplerle anılan Arda’yı elinden kaçırmaması için fedakârlık yapıp, teklifi revize etmesi gerektiği ifade edildi.