Arda kararını verdi

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın 2015’e kadar olan sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.

Arda kararını verdi
19 Eylül 2013 Perşembe 12:24 tarihinde eklendi.
Madrid kulübünün web sayfasında yapılan açıklamada, Atletico de Madrid ile Arda Turan arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı ve bu oyuncu ile 3 yıl daha sözleşme uzatıldığı belirtildi.
 
Milli futbolcumuz yaptığı açıklamada, iki yıldır bu kulübün formasını giydiğini ve bu büyük ailenin bir parçası olarak sözleşme uzatmaktan mutlu olduğunu söyledi. Arda kulübün kendisi ile devam etme kararını da sevinçle karşıladığını vurgulayarak arkadaşları ile başarılar elde etmeye devam edeceğini belirtti. Arda ayrıca, Atletico de Madrid yöneticileri ve çalışanlarına da kendisine yardımcı oldukları için minnettar olduğunu ifade etti.
 
Atletico de Madrid Sportif Direktörü Jose Luis Perez Caminero ise, Arda’nın takımın önemli bir parçası olduğuna değinerek bu sözleşme yenilenmesinden memnuniyetini dile getirdi. Caminero, takımın başarısında Arda’nın önemli bir payı olduğunu da hatırlatarak, Arda takımın temel taşlarından biridir, bunun devam etmesi gerekirdi,Türk futbolcu yaratıcılık ve katkı konusunda eşine az rastlanır kabiliyetlere sahip biridir sözlerini etti..

DHA