"Aybaba takıma golcü istedi"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın kendilerinden bir forvet oyuncusu istediğini, görüştükleri yabancı futbolcuyu şartlarının uygun alması halinde transfer edebileceklerini söyledi.

Aybaba takıma golcü istedi
09 Ocak 2013 Çarşamba 19:35 tarihinde eklendi.

 

Antalya Mardan Otel'de gerçekleştirilen MHK Üst Klasman Hakem Ara Semineri'nin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın kendilerinden forvet oyuncusu transferi istediğini belirterek, "İstediğimiz şartlarda ve istediğimiz koşullara uygun bir futbolcu bulabilirsek transfer etmeyi düşünüyoruz. Transfer yapmak içinde transfer yapmayacağız. Gerekirse transfer yapmadan bu dönemi kapatabiliriz." diye konuştu.
 
"Görüştüğünüz futbolcu yerli mi yoksa yabancı mı?" sorusunu İkinci Başkan, "Yabancı bir oyuncu ile konuşuyoruz. O oyuncunun durumu açıklığa kavuştuktan sonra açıklama yapabiliriz. Ancak transferde her an her şey değişebiliyor." diye cevapladı.
 
Beşiktaş'ın ilk yarıda elde ettiği sonuçların fazla abartılmaması gerektiğini kaydeden Çebi, şunları kaydetti: "Almış olduğumuz sonuçları abartmamak lazım. Türkiye Ligi'nde çok kaliteli takımlar var. Şu günkü durum lig sonunda olmayabilir. İlk yarıdaki gidişatımızı sürdürebilecek miyiz? Bilmiyorum. Ancak biz bundan daha iyisini yapmak istiyoruz. Daha oldukça uzun bir süre var."
 
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Fernandes'in dünkü basın toplantısında "Kontratım devam ediyor. Yönetim kalmamı isterse oturup durumu konuşuruz." açıklamasının hatırlatılması üzerine Ahmet Nur Çebi, "Fernandes Beşiktaş için çok önemli bir futbolcu. Karşılıklı ilişkilerimiz pozitif gidiyor. Biz ondan memnunuz, o da bizden memnun. Yıl sonundaki başarısına göre onun durumunu değerlendireceğiz. Yıl sonu durumu konuşacağız." diye konuştu.
 
İkinci Başkan Çebi, hakemlerle yapılan görüşmede hakkında da şunları ifade etti: "Her insan hata yapabilir. Çok bir süreçten geçiyoruz. Bizde hakem hatalarından dolayı kayıplar yaşadığımız üzülüyoruz. Hakemlerle yapılan konuşmalar çok faydalı oldu. Kulüpler kendi görüşlerini hakemlerde kendi görüşlerini ilettiler. Bu tür diyalogların pozitif gelişmesinde büyük etkisi var. Bu toplantılar yılda birkaç defa yapılmalı."

CİHAN