Aykut Kocaman'dan Krasic'e..

Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçında şans verdiği isimler arasında yer alan Sırp oyuncuya övgüler yağdırdı. Tecrübeli hoca, 90 dakika sonunda tebrik ettiği öğrencisinin performansından ilk kez memnun kaldı.

Aykut Kocamandan Krasice..
19 Nisan 2013 Cuma 13:16 tarihinde eklendi.

 

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklentilerin uzağında kalan Milos Krasiç hocasının gözüne girdi. Birçok kritik maçta tribünde ya da yedek kulübesinde oturan Sırp futbolcu, Eskişehirspor ile oynanan Türkiye Kupası sınavındaki performasıyla Aykut Kocaman’dan övgü aldı. 27 Şubat’ta 1461 Trabzon ile kupa maçından sonra ilk kez 11’de sahaya çıkan 29 yaşındaki futbolcu, Eskişehirspor karşısındaki futboluyla tam puanı kaptı. Kocaman, 74 dakika oyunda kalan yıldız futbolcuyu maç bitiminde tebrik etti. Krasiç’in hücum organizasyonlarına katkısının yanı sıra savunmasına yaptığı yardıma dikkat çeken Kocaman’ın, gelecek haftalarda da bu futbolcusuna şans vermesi bekleniyor.
 
Sınıfta kalanlar!
 
Bu arada Eskişehir maçında şans bulan Stoch, Semih ve Serdar ise beklentilerin uzağında kaldı. Geçtiğimiz sezonki performansını aratan Stoch, Eskişehirspor karşısında bulduğu fırsatları harcarken, Semih de pozisyona girmekte zorlandı. Serdar ise savunmada bir hayli aksadı. Rakibin golünde etkisiz kalan 24 yaşındaki futbolcu, vasat bir grafik çizdi. 
 
Yalçın Türk/FANATİK