Aziz Behich 3,5 yıllığına Bursaspor’da

Bursaspor’un kadrosuna kattığı Aziz Behich kendisini 3,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle imzaladı.

01 Şubat 2013 Cuma 19:51 tarihinde eklendi.

 

Önemli bir futbolcuyu kadroya kattıklarını ifade eden Genel Sekreter İlhan Uslu, "Kendisi Türk statüsünde oynayacak. Önümüzdeki haftalar içinde sorunu çözeceğiz. Babası Yaşar Behich eski kalecilerimizden Osman Uçaner'in de samimi arkadaşlarından birisi. Bu da bizim için ayrı bir değer taşıyor. Önemli bir futbolcu transfer ettiğimizi düşünüyorum." diye konuştu. 
 
Bursaspor Futbol Şube Sorumlu Erkan Kamat ise transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Avustralya Milli Takımı'nın sol beki Aziz kardeşimizi Bursaspor'a kazandırdık. Kendisi de bu konuda fedakarlıklar yaptı. Bursaspor için hayırlı olacak anlaşmalar sağlandı. Fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bursaspor forması altında uzun yıllar görev yapacaktır." dedi.
 
Bursaspor'da yıllarca oynamak istediğini belirten Aziz Behich ise "İlk defa Türkiye'ye geldim. Bursa'yı çok beğendim. Bu takıma ne kadar yardımcı olabilirsem mutlu olacağım. İnşallah yıllarca Bursaspor forması giyerim."

CİHAN