Aziz Yıldırım kararını verdi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi merak edilen sorunun cevabı belli oldu. Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Trabzon'a gitmeyecek.

Aziz Yıldırım kararını verdi
07 Mart 2014 Cuma 11:42 tarihinde eklendi, 1.280 kez okundu.
Fenerbahçe Pazartesi günü Trabzon'da şampiyonluk yarışındaki en zor maçlarından birine çıkacak.
 
Trabzon'da gergin geçmesi beklenen çok kritik bir 90 dakika oynayacak sarı lacivertli ekip, maça daha sakin bir ortamda hazırlanabilmek adına Rize'de konaklayacak.
 
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım cezalı olması sebebiyle maç için Trabzon'a gitmeyecek. Ancak yönetimden önemli isimlerin bu kritik deplasmanda kafileye eşlik etmesi bekleniyor.
 
Teknik direktör Ersun Yanal da maç öncesi antrenman temposunu arttırdı. Deneyimli teknik adam rakibi detaylı analiz etmek için yoğun bir çalışma içine girdi.
 
Camianın kenetlendiği maç öncesi, Fenerbahçe taraftarının da Samandıra'ya çıkarma yaparak futbolculara destek vermesi bekleniyor.
 
Öte yandan, son dönemde deplasmanlarda sorun yaşayan Fenerbahçe'nin, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibine büyük üstünlüğü var.
 
Sarı-lacivertliler son 10 yılda Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı 11 maçın 8'ini kazanmayı başardı. 1 karşılaşma berabere biterken, bordo mavili ekip bu sürede sadece 2 galibiyet alabildi.