Babası ağzından kaçırdı!

Brezilya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli isimlerden birisi olan Neymar'ın babası yaptığı açıklamada oğlunun gelecekteki adresini de belli etti.

Babası ağzından kaçırdı!
30 Aralık 2012 Pazar 11:53 tarihinde eklendi, 1.114 kez okundu.

 

Sport'a konuşan baba Neymar da Silva, oğlunun adının Barcelona ile anılması konusunda, "Bu onun da istediği bir şey. Fakat 2014 yılında..." sözlerini kullandı. Neymar da Silva'ya göre oğlu Neymar Jr. da Barcelona da forma giymek istiyor ancak daha önce defalarca dile getirdiği gibi kulübü Santos'a olan sözünü yerine getirmek adına 2014'te Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'ndan önce ayrılmayı düşünmüyor.
Katalan ekibinin futbolunun oğluna uyduğunu dile getiren Silva, "Ancak Barcelona 2014 yılında Neymar'ı istemeyebilir..." diyerek kafaları karıştırdı.
 
"İDOLLERİ GİBİ OLMAK İSTİYOR"
 
"Neymar'ın idolleri arasında olan Romario ve Ronaldo da Barcelona'da oynamıştı. Onun da idollerinin oynadığı yerde kupalar kazanmak istiyor olması normal..." diyen Neymar da Silva, oğlunun para için avrupaya gitmeyeceğini de vurguladı. İki sezon önce Chelsea'nin teklifini reddediklerini söyleyen Silva, "Neymar'ın büyümeye ve olgunlaşmaya ihtiyacı var. Futbolu seviyor ve 35 yaşına kadar oynaması için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.
 
2014 yılında Santos ile sözleşmesi sona erecek olan Neymar, Manchester City, Chelsea, Real Madrid ve Barcelona gibi ekiplerinden listesinde yer alıyor. Dünya Kupası'nın ardından siyah-beyazlı ekibe veda edecek olan 20 yaşındaki genç yıldızın yeni adresinin neresi olacağı ise büyük bir merak konusu...