Balıkesirspor hazırlıklarını sürdürüyor

PTT 1.Lig'inde mücadele eden Balıkesirspor, çarşamba günü evinde oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesirspor hazırlıklarını sürdürüyor
16 Eylül 2013 Pazartesi 20:57 tarihinde eklendi.

Teknik Direktör İsmail Ertekin, ligin ilk dört maçını kazandıklarını belirterek, "Eğer dört maçta hiç gol yemiyorsanız, her maçta kazanıyorsanız demek ki iyi işler yapıyoruz demektir. Hem oyuncular, hem yönetim hem de biz doğru işler yapıyoruz." dedi.

Geçtiğimiz haftayı Adana Demirspor deplasmanında aldığı üç puanla kapatan Kırmızı-Beyazlı ekip, çarşamba günü evinde oynayacağı Boluspor maçına hazırlanıyor. Atatürk Stadı'nda Teknik Direktör İsmail Ertekin, nezaretinde antrenman yapan Balıkesirpor'da futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti.

Teknik Direktör Ertekin, üç hafta önce oynanan ve karşılaşmayı 4-0 önde götürürken sahaya atılan cisimler nedeniyle ertelenen Fethiyespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Karşılaşma hakkında Futbol Federasyonu'nun milli maçlar nedeniyle toplanamadığı için karar verilmediğini belirten Ertekin, "Bunun için gecikmiş olabilir.

Bu bizim için çok büyük sakınca değil. Öyle ya da böyle 4-0 bu maçın sonucu tescil edilecek. Ha bugün olmuş ha yarın olmuş bizim için bir şey ifade etmiyor. Sadece şuan için iki üç haftadır görüntüde olmayabiliriz. Ama baktığınızda şuanda biz kendimizi lider olarak görüyoruz. Dört maçın dördünü de kazanmış pozisyondayız." dedi.

Kazınılan dört maçı değerlendiren Ertekin, "Maçlara baktığımızda bütünlük içinde oynadığımızı düşünüyorum. Genelde bütün takım en uçtakinden kaledekine kadar herkes maçın içinde oldu. Gol bulurken kalecimizden başladı ve sona kadar gitti. Defans yaparken forvetimizdeki oyuncumuzdan başladı, kaleciye kadar. Yaptığımız hataları en arkadaki oyuncumuz hataları kapatarak bugüne getirdi bizim takımımızı.

Bu da bizim iyi çalıştığımızı ve gerçekten çocukların müthiş özveride bulunduğunu, maçta ve antrenmanda iyi çalıştıklarını gösteriyor. Eğer dört maçta hiç gol yemiyorsanız, her maçta kazanıyorsanız iyi işler yapıyoruz demektir. İnşallah bu devam eder. Futbolda devamlı kazanamazsınız, böyle bir şey dünya üzerinde yok. Ama biz elimizden geldiği kadar kazanmaya devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki Boluspor maçını kazanmak için gerekli bütün çalışmaları yapacağız." diye konuştu.

Kırmızı-Beyazlı futbolcular da geride kalan dört hafta ve Boluspor maçı hakkında görüşlerini bildirdi. Lige yeni çıkmış bir takım olarak dört maçta dört galibiyet aldıklarını belirten Ertuğrul Aslan, "Bu maçlarda dokuz gol atıp, hiç gol yemedik. İyi bir konumdayız. Ancak ligin daha çok başı. İyi ve güçlü bir ligde oynuyoruz. İyi çalıştığımızı düşünüyorum, iyi bir ortamımız var. Geldiğimiz nokta sürpriz gibi görünüyor ama biz gücümüzü biliyorduk. Başarımız tesadüf değil." ifadelerini kullandı.

İlk maçların her zaman olduğunu ve bu maçları iyi bir şekilde atlattıklarını ifade eden takımın başaralı oyuncusu Rıza Efendioğlu, "İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İyi gittik, güzel şeyler yapıyoruz. İnşallah bu başarımız devam eder." dedi.

Sezon başında kimsenin bu başarıyı tahmin edemeyeceğini aktaran Murat Sözgelmez, şöyle devam etti: "Allah bizi mahcup etmedi, dörtte dört yaptık. İnşallah Boluspor maçında da üç puan alıp yolumuza devam ederiz."


CİHAN