Balıkesirspor için kurban kestirdi

Balıkesirspor'un Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'nde bulunan kulüp binası önünde yapılan kurban kesim törenine Başkanı Ok'un yanı sıra Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Teknik Direktörü İsmail Ertekin ve futbolcular katıldı.

Balıkesirspor için kurban kestirdi
20 Eylül 2013 Cuma 21:18 tarihinde eklendi, 1.201 kez okundu.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, PTT 1. Lig'de ilk beş haftada beş galibiyet alarak ligdeki dikkatleri üzerine çeken Balıkesirspor'un bu başarısının devamı için kurban kestirdi.

Başkan Ok, dualarla yapılan kurban kesimin ardından yaptığı açıklamada, Balıkesirspor futbol takımının PTT 1. Lig'inde, futbolcusundan malzemecisine, yöneticisinden taraftarına dek yekvücut halinde iyi bir mücadele sergilediğini ve bunun göz kamaştırdığını söyledi.

Başkan Ok, "Tuna Başkan'ın şahsında bütün hocalarımızı, böyle güzel ve başarılı bir takım oluşturdukları için kutluyorum. PTT 1. Ligi'nde, Süper Lig'deki kadar futbolun gündemine oturan bir takım oluşturdular. Maddi güç, maneviyatsız ve inançsız asla bir değer ifade etmez. Balıkesir halkının desteği, başarıdan başarıya koşan Balıkesirspor'un yanındadır. Çıkacağımız deplasman maçı öncesi, her şeyden önce Allah'tan kazadan, beladan korumasını ve maçlarında başarılı olmalarını diledik." dedi.

Takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkesi kutlayan Başkan İsmail Ok, "Lig, uzun bir maraton. Beşte beş galibiyet bir tesadüf değil. Ama gevşememek, disiplinden kopmamak gerekiyor. Ben, Balıkesir Belediye Başkanı olarak, 4,5 yıldan bu yana olduğu gibi bundan sonra da, hem Balıkesir halkının, Balıkesir Belediyesi'nin, hem de Balıkesirspor'un emrinde ve hizmetinde olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk ise Başkan Ok'a desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde bir oyuncu kardeşimiz, geçirdiği talihsiz bir kaza neticesinde rahmetli oldu. Hem onun için, hem de kazadan, beladan korunmak için bu kurbanı kestik. Allah, dualarımızı kabul etsin." dedi.


CİHAN